SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - RUSIA 1-2

Copil, arma secretă a lui Pavel, triumfă alături de Tecău! România revine în cărţi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2009 00:00

Perechea surpriză de dublu împinsă de căpitanul-nejucător al României, Andrei Pavel, pentru meciul cu Rusia a dat lovitura!

Marius Copil, arma secretă a lui Pavel, a dat lovitura alături de Horia Tecău, învingînd perechea rusă formată din Marat Safin şi Dmitry Tursunov, după un meci de poveste.

România s-a impus, după ce a fost condusă cu doi la zero la seturi. Cu experienţa de partea lor, Safin şi Tursunov, un cuplu mult mai sudat decît al nostru, au cîştigat primele două seturi mai greu decît se aşteptau, 6-4 7-6(2).

"Amîndoi servim foarte bine şi ştiam că ne putem menţine serviciul şi dacă ajungem în tie-break, orice se poate întîmpla", a declarat Horia Tecău după meci pentru TVR.

Şi aşa a fost, s-a ajuns din nou la tie-break, dar de data asta băieţii noştri s-au impus cu 7-6(4). A fost suficient pentru ca tînărul Marius Copil să capete încredere în forţele sale. Alături de Horia a reuşit să cîştige şi setul patru, din nou la tie-break, 7-6(5).

În decisiv, Copil şi Tecău au forţat breakul din start, avantaj pe care l-au menţinut pînă la sfîrşit. Scor final 4-6 6-7(2) 7-6(4) 7-6(5) 6-4 şi România revine în cărţi. Rusia conduce cu 2-1 după două zile, dar mîine Victor Hănescu poate egala situaţia în primul meci al zilei cu Marat Safin, sau un posibil înlocuitor al acestuia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  08 Martie 2009, 11:27

Bravo baietilor si in special lui Horia Tecau care a facut un meci senzational.Hanescu are o sansa buna cu Safin maine care nu face fata presiuni si sper sa se enervere cat mai repede. Daca dinamo face 1-1 cu medias se dicuta 2 zile daca a fost sau nu penalti si pt victoria asta f frumoasa e alocat 1 min la rubrica de stiri. Sunteti penibili.

 •  07 Martie 2009, 23:16

Hai Romania,sa ii batem maine pe Rusi ca avem valoare si meritam sa castigam.:D:D:D ROMANIA

 •  07 Martie 2009, 21:13

Felicitari acestui copil sportiv cu nume de Copil.vreau sa-i transmiteti doamnei ministru Andronescu, declaratia acestui copil. la intrebarea ce l-a mobilizat mai tare in acest meci, el a raspuns "cantatul imnului de catre acel grup de tineri". este bine sa stie si doamna ministru ca numai sportu poate creia asemenea caractere puternice cu spirit de sacrificiu. ar fi bine daca i-ati face o invitatie la o intrecere sportiva, poate realizeaza ca educatia fizica nu este o corvoada pentru

Vezi toate comentariile (18)
Comentează