SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP: ROMÂNIA - CANADA 3-0

Corespondenţă de la Cluj » Irina Begu, decisivă în duelul din Fed Cup: "Cred că e prima dată" » Cum și-a schimbat tactica înainte de meci

Articol de , - Publicat duminica, 11 februarie 2018 15:23

România s-a calificat în barajul pentru Grupa I Mondială la Fed Cup, după ce au câștigat primele trei meciuri jucate contra Canadei. 

Irina Begu a câștigat meciul de simplu jucat azi, contra Katherinei Sebov, 6-2, 6-4, după ce a câștigat sâmbătă meciul contra Biancăi Andreescu.

"Mă simt foarte bine, au fost două meciuri importante, dar sunt obișnuită să joc în zile consecutive. La turneele WTA joc și simplu, și dublu, așa că nu este nicio problemă.

Chiar dacă e prima dată când am câștigat două meciuri de simplu, pentru mine important este ca echipa României să fie învingătoare, indiferent dacă aduc puncte la simplu sau la dublu.

De fiecare dată prima zi este cea mai emoționantă pentru că avem festivitatea, este un moment special, unic atunci când se intonează imnul. Emoțiile sunt foarte mari. După vine meciul, primele două-trei game-uri sunt mai stresante, apoi îți vezi de treabă. De dimineață m-am trezit OK, mult mai bine decât ieri, fără presiune și a fost un meci normal.

Am aflat cu o oră și ceva înainte că voi juca împotriva lui Sebov. I-am rugat pe cei din echipă să se uite la antrenamentul ei, dar nu m-a încurcat. Este mai greu să joci contra unor jucătoare pe care nu le cunoști, tactica o faci în timpul meciului, nu înainte, în aceste cazuri. Totuși, din punctul de vedere al experienței, e un pic mai ușor. Dar meciurile acestea, cu jucătoare tinere, aflate la început, trebuie tratate cu seriozitate, ați văzut cum a fost ieri, cu Bianca. Este o jucătoare cu potențial și cu un viitor foarte bun.

Dacă s-ar putea, și noi ne-am dori să jucăm mereu la Cluj. Sala e minunată, iar publicul foarte cald, ne susține de fiecare dată", a declarat Irina Begu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Februarie 2018, 17:01

Bravo Camelia...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează