SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Corespondență de la Madrid // Halep a disecat sfertul de finală pierdut cu Pliskova: "Asta mă supără puțin"

Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 10 mai 2018 18:33

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a analizat sfertul de finală pierdut cu Karolina Pliskova, scor 4-6, 3-6, și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac. 

  • Luminița Paul, specialistul în tenis al Gazetei Sporturilor, este la Madrid și va transmite cele mai importante informații despre româncele care participă la competiția din Spania.

"Cred că a avut un joc foarte riscant astăzi, i-au intrat toate loviturile. În momentele importante a dat numai linii și nețuri, dar s-a și mișcat mult mai bine. Cred că joacă un tenis bun, la cel mai înalt nivel al ei. Are încredere, vine după atâtea meciuri câștigate. E meritul ei pentru acest meci.

Nu am schimbat în timpul meciului, asta mă supără puțin. E greu însă când intri pe teren și adversara joacă atât de bine. Nu mi-am dat seama și nu am putut schimba, chiar și după ce l-am chemat pe Darren și mi-a spus ce să fac. Mi se pare că ea joacă la fel de fiecare dată, doar că azi nu a greșit aproape deloc".

"Nu prea contează că aveam 7-1 în fața ei fiindcă, așa cum am spus, fiecare meci e diferit, la nivelul acesta de Top 10 suntem în stare să câștigăm orice meci. Bineînțeles, e posibil să și pierdem. Explicația nu e în scor, că e 7-1, 7-2 sau 7-3, contează doar ce joci în ziua respectivă" Simona Halep

Madridul, locul favorit

Campioana ultimelor două ediții de la Madrid, Halep a declarat încă o dată că rămâne locul ei favorit și l-a felicitat pe Ion Țiriac, șeful turneului, care ieri a împlinit 79 de ani.  

"Nu se schimbă absolut nimic, relația mea cu Madridul este foarte frumoasă în continuare. Sincer, era greu să câștig de trei ori la rând aici. Presiunea există, e normal să fie. Dar îmi place să fiu pe Central, să fiu la club, rămâne turneul meu de suflet.

L-am felicitat pe domnul Țiriac de vreo 10 ori, l-am și pupat, i-am urat sănătate. Ne vedem zilnic aici, la teren, am mâncat și tort. A fost o zi frumoasă, bine că am câștigat ieri!", a punctat Halep zâmbind.

Vezi și: Simona Halep, înfrângere cu Karolina Pliskova » Jucătoarea noastră e eliminată de la Madrid, dar păstrează locul 1 WTA

 Pliskova, euforică după al doilea succes al carierei în fața Simonei Halep: "Nu credeam"

 CALCULE // Avansul lui Halep față de Wozniacki s-a spulberat » Ce trebuie să facă Simona pentru a rămâne lider + Cum pot ajunge la egalitate perfectă

VIDEO Halep și Cahill, surprinși de camerele TV » Ce făceau la câteva minute după eliminarea Simonei de la Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
344018929370831
Adrian Nistor  •  11 Mai 2018, 07:36

Apreciez f mult realizarile Simonei de pana acum dar din pacate cariera ei cred ca va intra in picaj. Dupa sezonul de zgura pozitia in clasament va suferi o cadere importanta. Pliscova era singura din top 10 pe care o batea, deci nu mai are cum sa castige turnee mari . singurele tinte ar trebui sa fie mici turnee de 250 de puncte.

alfabetta
alfabetta  •  10 Mai 2018, 22:45

V-am mai zis: Hanzifrantzi Johanis să intervină la doamna Merkel - ca este de a lui - să se organizeze un turneu WTA şi la Bucureşti . "Cupa Ciorogârla." Ptr .ca şi sărăcuţa asta să mai câştege vreo un turneu.

570925256438571
Bogdan Ajutoru  •  10 Mai 2018, 22:32
Postat de lapusneanul pe 10 Mai 2018, 21:02

asa e ma prostea, cand bate pe una de pe locul 30 spuneti ca e normal, doar e locul 1..:)

nu cred ca o sa mai fie mult timp nr1 , daca este eliminata in fazele incipiente la fiecare turneu

Vezi toate comentariile (18)
Comentează