SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA ROLAND GARROS, HALEP - OSTAPENKO, 16:00, EUROSPORT, PROTV, GSP

CORESPONDENȚĂ DE LA PARIS » S-a aflat de ce nu a vorbit deloc Darren Cahill timp de două săptămâni! Strategia antrenorului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 12:11

*** Specialistul Gazetei Sporturilor în tenis, Iulian Pavel, este la Paris și vă oferă cele mai importante informații de la Roland Garros ***

De când Simona Halep este la Paris pentru a participa la Roland Garros, antrenorul ei, Darren Cahill, a refuzat să dea interviuri presei.

Australianul nu a dorit să dea interviuri, chiar dacă jurnaliștii de la Le Monde au încercat în mai multe rânduri să-l convingă să vorbească despre Simona Halep.

118de lovituri câștigătoare a avut Simona la Roland Garros

Cahill nu a dorit să apară în presă din superstiție, fiind convins că dacă va da interviuri îi va purta ghinion Simonei.

Singura care a vorbit cu presa a fost Virgina Ruzici, managerul lui Halep. Dar și fosta jucătoare de tenis nu a vrut să dea prea multe detalii, limitându-se la a spune că Simona este pregătită să câștige acest turneu.

  • Finala de la Roland Garros, Halep - Ostapenko, se joacă azi, de la ora 16:00. Meciul este în direct pe ProTV și Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO

Citește și: VIDEO WTF? Remarcă aberantă a unui reporter la conferința lui Halep: "Ai spus că ai trei băieți! Multe femei s-ar mulțumi doar cu unul" » Cum a reacționat Simona

Cele mai informații din Parsi despre finala de la Roland Garros pot fi citite AICI

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
bulletproof
bulletproof  •  10 Iunie 2017, 21:04

Măi flăcăule ... 'autor', mai invata lb. romana, inainte de-a scrie articole ! 118 lovituri, nu ... 'de lovituri' ; Cele mai informaţii din Parsi ?!? Woow ! Ce-ai vrut să spui ?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  10 Iunie 2017, 15:39
Postat de iosif_vs pe 10 Iunie 2017, 15:01

***

Se pare că nici tu nu vorbești !

iosif_vs
iosif_vs  •  10 Iunie 2017, 15:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează