SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Cu ce rămâne Simona Halep după Indian Wells » Suma uriașă care i-a intrat în conturi + ce se întâmplă cu diferența față de Wozniacki

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 martie 2018 14:11

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a pierdut categoric azi în semifinale în fața lui Naomi Osaka, scor 3-6, 0-6, însă turneul de la Indian Wells poate fi considerat un câștig pentru liderul mondial. 

Marile obiective ale Simonei Halep, locul 1 WTA și mirajul titlului de Mare Șlem, n-au fost afectate de primul turneu Premier Mandatory din 2018. 

Și-a consolidat poziția de lider WTA

Simona Halep pornea aventura californiană cu un avans fragil, de doar 440 de puncte, față de Caroline Wozniacki. Daneza, finalistă anul trecut, a fost eliminată încă din optimile de finală ale competiției, de Daria Kasatkina. Astfel, Simona va avea la început săptămânii viitoare cu 860 de puncte mai mult decât principala sa urmăritoare!

S-a umplut de bani

Simona Halep va adăuga celor 1,841,498 de dolari câștigați în 2018 încă 327.965 de dolari, suma cuvenită semifinalistelor Indian Wells. Românca își poate rotunji veniturile săptămâna viitoare, la Miami, turneu Premier Mandatory cu un fond total de câștiguri de 8,648,508  de dolari. 

S-a și distrat

În zilele libere dintre meciuri, Halep s-a dat în stambă. Simona a încercat tot: de la partide de fotbal cu Darren Cahill, la cine festive sau întâlniri cu vedetele favorite de la Hollywood. 

 Vezi și: FOTO Halep s-a pozat cu actrița favorită: "Iubesc ultimul ei film!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
timm
timm  •  20 Martie 2018, 21:28
Postat de anne1970_ar pe 17 Martie 2018, 19:25

Intra in istorie ca cel mai slab nr. 1 mondial. Din cauza comportamentului de pe teren si-a pierdut simpatia tuturor, inclusiv a suporterilor. A ajuns un fel de Becali. Banii nu inlocuiesc fericirea, va ramane singura sau cu cineva care va fi atras de banii ei. Pana azi, am mai inteles-o, doar am trait in lumea tenisului, dar azu a sarit peste cal cu mitocaniile ei.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  20 Martie 2018, 21:26
Postat de tihi pe 18 Martie 2018, 09:02

Vorbim de sport sau de business??? Acest meci rusinos nu poti masura in bani !! Intr-adevar este interesant ca pierzi ca jucatoare si castigi ca comerciant ! Cea ce priveste pe Wozniacki,ea este o jucatoare mai valoroasa ca Halep,atat ca joc,ca palmares cat si sumele castigate,indiferent de locul temporar ocupat de cele doua.Wozniacki a fost nr. 1 mondial 67 saptamani,si este actuala campioana mondiala,avand si titlu de grand slam ! Si aduceti aminte,unii au vrut sa sponzarizam noi,cetatenii tarii pe Halep,dupa ce a ramas fara sponzor tehnic !! Probabil si Nike va parasi....

La tine e sigur mintea te-a parasit.

atol
atol  •  18 Martie 2018, 09:46

si de la casele de pariuri inzecit :)))

Vezi toate comentariile (43)
Comentează