SPORTURI  »  TENIS  »  WTA WUHAN

Cu cine va face pereche Halep în proba de dublu de la Wuhan » La simplu va juca împotriva unei românce

Jelena Ostapenko //  Foto: Guliver/GettyImages
Jelena Ostapenko // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 13:51

Simona Halep va participa în proba de simplu a turneului de la Wuhan, dar și în cea de dublu, după ce a primit un wild card pentru a intra direct pe tabloul principal.

Sportiva noastră va face pereche cu Jelena Ostapenko (19 ani / Letonia), locul 124 la dublu, Halep fiind a 125-a sportivă a lumii la dublu. Cele două vor juca în primul tur cu favoritele numărul 5, Bethanie Mattek-Sands (SUA) / Lucie Safarova (Cehia).

În ultimul turneu la care Simona a jucat la dublu s-a descurcat foarte bine. Halep a făcut pereche cu Monica Niculescu în luna iulie a acestui an, cele două pierzând finala de la Montreal împotriva lui Makarova și Vesnina.

Simona Halep va juca la simplu începând cu turul II, cu Irina Begu, care a trecut de Lizaveta Lulichkova, locul 125 WTA, 4-6, 7-6(4), 6-2.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catalynn
catalynn  •  25 Septembrie 2016, 19:44

Iar o bate Simonica pe Irinuca de ii merg fulgii, iar aia se supara si face scandal .... :-)))

merace
merace  •  25 Septembrie 2016, 16:56

"Halep a aflat cu cine va face pereche"?! Adica i-au spus altii, nu a ales ea?!

timm
timm  •  25 Septembrie 2016, 15:57

Interesanta pereche.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează