SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Cu gîndul la victorie! Simona Halep și-a spionat adversara de la Fed Cup

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 21:32

Simona Halep a renunțat să mai facă operația de deviație de sept doar pentru a participa la întîlnirea de Fed Cup dintre România și Cehia.

Numărul 3 WTA e pregătită să facă orice pentru a triumfa în meciurile de sîmbătă și duminică, iar pentru asta și-a urmărit prima adversară la antrenamente, anunță Dolcesport.

După antrenamentul Karolinei Pliskova, numărul 13 WTA, Simona a ieșit și ea la antrenament și a fost încurajată de peste 1000 de oameni, care se aflau în tribune.

România și Cehia se vor duela în turul I din Grupa Mondială, în weekend acesta, la Cluj, de la ora 13:00. Meciurile vor fi în direct pe DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Echipa României de Fed Cup se bucură după tragerea la sorți: "Exact cum am vrut" » Monica Niculescu amenință: "Le voi «teroriza»"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
valyomanyd
valyomanyd  •  05 Februarie 2016, 21:59

Sa dam o stire adevarata ....Simona Halep a renuntat sa se opereze, ca atare ,dupa ce joaca pentru echipa Romaniei in FED CUP, o sa participe si la turneele de la Dubai si Doha ! Si alta stire...Simona Halep NU are de ce sa o spioneze pe Pliskova, stie ce si cum joaca cehoaica...H2H Simona - Pliskova 3-0.......Astea sunt stiri adevarate, nu aberatiile pe care le scrieti voi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează