SPORTURI  »  TENIS  »  DESPĂRŢIRE

Cum a procedat Simona Halep şi cu alţi antrenori înaintea lui Fissette: "Eram la două camere de ea! Nu-mi venea să cred!"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 12:16

Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Wim Fissette printr-un sms trimis acestuia prin care îi mulţumea pentru performanţele sportive pe care le-au făcut împreună.

La fel a procedat şi cu alţi doi antrenori care au fost înaintea belgianului Fissette, Andrei Mlendea şi Adrian Marcu, de care s-a despărţit tot prin intermediul mesajelor.

Mlendea a vorbit pentru ziarulring.ro şi a povestit cum s-a despărţit Simona Halep de cei doi antrenori: "Nu mă aşteptam să procedeze în felul acesta. În dimineaţa finalei, am primit un SMS prin care mă informa că, din acel moment, domnul Marcu este antrenorul ei.

Eram la două camere de ea. Aşa a procedat! M-a informat că Marcu va veni în America (n.r. – la US Open). I-am mai fost sparring la Beijing şi aşa s-a încheiat colaborarea.

Totul s-a făcut cu buna-ştiinţă a Virginiei Ruzici, managerul Simonei. Dînsa l-a preferat pe Marcu. Se cunosc de 30 de ani, era normal. Nu de ieri, de azi".

Conform sursei citate, Simona Halep s-a despărţit în acelaşi mod şi de Adrian Marcu, cel care a fost predecesorul lui Wim Fissette.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
dash.berlin
dash.berlin  •  15 Noiembrie 2014, 08:46
Postat de mariuss72 pe 10 Noiembrie 2014, 16:14

Nu te supara, daca procedezi asa, prin sms, esti mult mai nesimtit. Nu stim exact ce a fost, dar daca s-a intimplat asa, atunci e de prost gust.

prost ai fost ... prost ai ramas :| eu ti-o spun in fata si nu prin sms :))))))

dash.berlin
dash.berlin  •  15 Noiembrie 2014, 08:45

Unii oameni se exprima mai usor in scris decat verbal :) Conteaza mesajul in sine si nu modul in care a fost transmis .

braveheartro
braveheartro  •  10 Noiembrie 2014, 23:27
Postat de fangigi pe 10 Noiembrie 2014, 18:22

Mai degraba face parte din categoria celor ce n-au cei 7 ani de acasa!

Asta o spune unul care e fan Gigi :))) Ești tare moșule... tare prost.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează