SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Cum a reacționat Darren Cahill după eliminarea Simonei » Halep a dezvăluit totul după meci

Darren Cahill și Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Darren Cahill și Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 09:37

Simona Halep, 4 WTA a părăsit prematur primul turneul de Mare Șlem al anului, fiind învinsă de americanca Shelby Rogers, 57 WTA, scor 3-6, 1-6.

După meci, la conferința de presă, Halep a vorbit despre problemele fizice și a dezvăluit modul în care antrenorul ei, Darren Cahill, a reacționat după înfrângere.

"Darren e supărat și el. E greu să joci cu durere și el e conștient de asta. E mulțumit de ceea ce am făcut până acum, ca pregătire. Dar e dezamăgit de rezultat, cum sunt și eu. Se întâmplă, a zis. A spus să merg mai departe.

Motivată sunt oricum. Cred că am muncit enorm în pregătire, și în Australia la fel. De aceea am venit mai devreme, ca să schimb ceva și să fiu mai profesionistă. Acum nu tot timpul merge, dar trebuie să perseverez și să fiu încrezătoare. Să merg înainte. Acum n-o să se termine viața pentru un turneu", a spus Halep, citată de  treizecizero.ro.

Simona și Cahill colaborează de la startul anului 2015, cel mai important trofeu câștigat împreună fiind cel de la Madrid, în 2016. 

Citește și: Declarație îngrijorătoare a Simonei Halep după înfrângerea din primul tur de la Melbourne: "Posibil să nu mai joc o perioadă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
1694883147460487
Ioan Bratu  •  17 Ianuarie 2017, 06:59

C.Postole a precizat de ce tratament are nevoie Simona, boala care la Simona a devenit MALIGNA. Sa vazut din primele 3 game-uri ca este nepregatita fizic ceea ce a blocato psihic asa cum i se intampla de cele mai multe ori cand adversarele o pun in dificultate. Mai putem vorbi de probleme fizice cand din fundul terenului cu un sprint irezistibil ajunge la o scurta si face si punct, o exec[tie in acel meci, devina a fost Rogers ca si-a batut joc de Simonica, nu a tinut cont ca este un VIP.

225096021158770
John Gionea  •  17 Ianuarie 2017, 01:55

Merçi...

anne1970_ar
anne1970_ar  •  17 Ianuarie 2017, 01:11

Cred ca anul asta cei doi se vor desparti. Adevarul e ca Simona a regresat mult in ultimii 2 ani. Serviciul, dezastru. Asezarea pe teren, la 1-2 m de linia de fund. Retururile, 80% in careul de serviciu. Greseli nefortate prea multe. Dar e problema ei, noi ne dam cu parerea, nu cu rautate, speram ca avem o jucatoare care sa ne faca fericiti cateva momente. Viata merge inainte...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează