SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Cum adună bani de buzunar copiii lui Roger Federer: "Au strâns 70 de dolari într-o zi. A fost o mare lovitură!" :)

Mirka împreună cu cei 4 copii ai familiei, Myla Rose, Charlene Riva, Lenny și LeoFederer FOTO: Guliver/GettyImages
Mirka împreună cu cei 4 copii ai familiei, Myla Rose, Charlene Riva, Lenny și LeoFederer FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 14 martie 2018 13:32

Roger Federer (36 de ani, 1 ATP) a povestit amuzat la Tennis Channel cât e inventivi sunt cei patru copii ai lui și ai Mirkăi.

"Am închiriat o casă, deja sunt mai mulți ani de când stăm acolo. La Indian Wells ne place să stăm așa. La Miami, vom sta la hotel", a spus elvețianul.

"Te obișnuiești cu unele rutine, mai ales când ai copii. Aici nu doar că sar în piscină, dar s-au apucat să vândă limonadă pe stradă. Au strâns 70 de dolari într-o zi. A fost o mare lovitură. Din păcate, nu am fost de față pentru că am petrecut toată ziua la terenuri, însă ei s-au distrat grozav. Iar vecinii au fost foarte generoși", a râs Roger.

Roger și Mirka Federer au împreună două perechi de gemeni:  Myla Rose și Charlene Riva, sunt născute în 2009, în timp ce mezinii Lenny și Leo au doar 4 ani.

Roger Federer joacă azi, în jurul 22:30, în optimile de finală de la Indian Wells contra francezului Jeremy Chardy (100 ATP). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dakesis
dakesis  •  14 Martie 2018, 14:28

si au platit taxe pentru banii aia? ca acu' te papa fbi-ul:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează