SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENT WTA

Cum arată noul clasament WTA » Care e diferența dintre Halep și Pliskova + românca a pierdut primul loc în 2017

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 13:08

WTA a publicat azi noul clasament din circuitul feminin, după turneul de la Toronto, câștigat de Elina Svitolina.

Pe primul loc se află Karolina Pliskova, cu 6.940 de puncte, urmată de Simona Halep, care are 6.150 de puncte. Cele două își vor disputa locul 1 WTA la turneul de la Cincinnati, care se desfășoară în această săptămână.

Pe locul 3, cu 5.730 de puncte, este Kerber, urmată de Svitolina, care a urcat un loc și are 5.650 de puncte. În top 10 mai sunt Wozniacki, Muguruza, Konta, Kuzențova, Venus Williams și Radwanska.

 1

Sorana Cîrstea este a doua româncă în Top 100, menținându-se pe locul 54, cu 1.115 puncte. Pe locul 58, după ce a urcat o poziție e Irina Begu, cu 1.066 de puncte. Monica Niculescu este pe 59, coborând două poziții, cu 1.050 de puncte.

Halep a pierdut locul 1 în WTA Race

În clasamentul WTA Race pe 2017, care stabilește jucătoarele participante la Turneul Campioanelor, Simona Halep a pierdut locul 1.

Românca a fost depășită de Elina Svitolina, care a ajuns la 4.470 de puncte. Simona este pe doi, cu 4.430 de puncte. În top 8 mai sunt Muguruza, Pliskova, Wozniacki, Venus Willims, Konta și Ostapenko.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  14 August 2017, 17:51
Postat de fangigi pe 14 August 2017, 17:46

Lasa ca m-am plictisit eu de cate adversare s-au retras, s-au accidentat, sau au ramas gravide accidental, taman inaintea meciului, turneului sau viitoarei adversare a turcoaicei! Daca Serena si Masha nu aveau probleme, nici nu se apropia de top 3wta!

Cate???... Asta in primul rand. Iar in al doilea discutia era despre primele 20 din acest clasament, nu despre Masha si nu stiu care (apropo, pe Azarenka sigur o puneai pe lista daca nu o invingea la Wimbledon).... In sfarsit, incercati sa fiti rationali... daca puteti.

fangigi
fangigi  •  14 August 2017, 17:46
Postat de adi_stelistul pe 14 August 2017, 14:47

Din martie incoace, de la Miami, Simona s-a calificat cel putin in sferturi la toate turneele la care a participat. La TOATE!!! Fara sa omita vreunul dintre cele importante, ceea ce ar putea sa dea apa la moara unora ca tine. Cum in sferturi se califica 8 sportive (stii asta, nu?) si Simona a reusit sa ajunga in aceasta faza la TOATE turneele poti sa-mi explici dupa care logica, inafara datului cu parerea la chestii de care habar n-ai, e Simona mai slaba decat primele 20? PS "loser" e cu un singur "o".

Lasa ca m-am plictisit eu de cate adversare s-au retras, s-au accidentat, sau au ramas gravide accidental, taman inaintea meciului, turneului sau viitoarei adversare a turcoaicei! Daca Serena si Masha nu aveau probleme, nici nu se apropia de top 3wta!

fangigi
fangigi  •  14 August 2017, 17:40
Postat de tihi pe 14 August 2017, 17:23

Lasati matematica !!! Jocul lui Halep este cenusiu,confuz si monoton !! Jocul mult mai modern si tehnic,de atac si nu defensiv facut de Svitolina,Wozniacki,Pliskova sau Kerber,va decide soarte locului 1 pentru o perioada destul de lunga !!!

Bondoaca cea nasoasa nu castiga decat daca adversara ei este in acea perioada nepotrivita a lunii! Alfel pateste ca cu ucrainianca, adica e macel!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează