SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Cum s-a schimbat viaţa Simonei Halep şi ce îşi propune pe viitor: "Nu e imposibil s-o bat pe Serena Williams, dar nu e un obiectiv"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 aprilie 2014 11:40

Simona Halep a vorbit despre modul în care viaţa ei s-a schimbat după ascensiunea fulminantă din ultimele luni şi intrarea în Top 5 în ierarhia mondială a tenisului feminin. Jucătoarea de 22 de ani s-a obişnuit deja cu statutul de favorită şi e pregătită pentru noile provocări care o aşteaptă în actualul sezon."Viaţa mea s-a schimbat, dar eu am rămas aceeaşi. Am avut plăcerea ca presa străină să mă aprecieze, primind practic cele mai importante premii acordate în 2013 şi 2014. De asemenea, şi presa naţională a apreciat performanţele mele", a mărturisit Simona Halep pentru treizecizero.ro.

"Federer îmi place. Are un joc deosebit de complet şi de elegant. Pentru el, tenisul chiar pare foarte uşor. De câte ori am ocazia, merg să-l văd cum joacă", a explicat românca în vîrstă de 22 de ani, care a nominalizat şi turneul în care îi place cel mai mult să joace: "Roma! Şi oraşul, şi turneul. Dar fiecare turneu are frumuseţea lui şi fiecare oraş e plăcut în felul lui".

Simona s-a referit şi la confruntările cu Serena Williams, numărul unu mondial: "A cîştigat tot ce se putea cîştiga. Cînd ea cucerea turnee de Grand Slam eu abia învăţam tenis, este o plăcere să joc cu ea, pentru că tenisul este o competiţie, iar după fiecare meci consider că am rămas cu ceva în plus. Nu am obiectiv s-o înving, dar nici nu cred că este imposibil să cîştig într-o zi contra ei. Acesta este spiritul tenisului. Cît despre Li Na şi Azarenka, ele sunt de asemenea jucatoare deosebit de bune, meciurile cu ele le iau ca pe o provocare care mă vor face mai puternică".

...despre sezonul de zgură: "Este o suprafaţă prietenoasă pentru mine şi pentru fizicul meu, nu ştiu însă ce va fi peste trei luni. Eu voi lupta în fiecare meci şi vom vedea ce va fi!"

Citeşte şi: Cu ele atacăm Serbia » Simona Halep şi Sorana Cîrstea fac parte din lotul României pentru meciurile din Fed Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  09 Aprilie 2014, 19:29

Cu ani in urma, urmaream meciurile lui Ilie Nastase cu multa concentrare, cu emotii de nedescris! Au trecut ani buni de atunci, insa nici o jucatoare sau jucator roman de tenis nu m-a facut sa traiesc jocul de, tenis asa ca Simona Halep! Daca Simona cistiga un meci, bucuria este enorma. Daca pierde sufar mult. Ce sa facem, Simona noastra, ne-a intrat in suflet! Nu cunosc un alt sportiv roman de ani buni, care sa ne dea asa trairi. In fotbal...Boloni cu ani in urma. Era emotionant! Si echipa Romaniei de handbal feminin. Avem fete minunate in handbalul feminin. Insa Simona este UNICA! Printesa sportului romanesc!

bamse1901
bamse1901  •  09 Aprilie 2014, 12:17

felicitari pana acum, ne bucuram ca ai incredere in tine si asteptam sa si castigi cu asta

salaaurel
salaaurel  •  09 Aprilie 2014, 11:46

Otanara de valoare si in teren si in declarațiile pe care le da,bravo Simona ești o adevarata valoare vom fi alături de tine necondiționat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează