SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA CINCINATTI

Cum se simte Simona Halep? A trecut peste vînt pentru a ajunge în "optimi" la Cincinnati » Prima reacţie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 10:33

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Cincinnati, după ce a învins-o pe belgianca Kirsten Flipkens cu scorul de 6-4, 6-2.

Românca, numărul 2 WTA, a scos în evidenţă, la finalul meciului, condiţiile extreme prin care a trecut pentru a o învinge pe belgiancă şi spune că este foarte fericită la Cincinnati.

"Vîntul ne-a deranjat destul de mult şi în primul set am fost puţin agitată la 5-2. Belgianca a revenit destul de bine, serviciile ei m-au încurcat astăzi, dar sunt fericită că am cîştigat, chiar dacă nu am jucat cel mai bine.

[VIDEO: Simona a făcut-o pe Federer! PUNCTUL ZILEI la Cincinatti a fost reuşit de jucătoarea noastră!]

Întotdeauna este grozav să te întorci aici la Cincinnatti, anul trecut am jucat foarte bine aici, am început să joc bine pe hard abia în Statele Unite.

Sînt fericită că sînt locul 2 în clasament, este cea mai bună poziţie a mea şi cea mai frumoasă senzaţie din cariera mea", a declarat Halep la finalul partidei.

Halep o va întîlni în "optimi" pe învingătoarea dintre Lucie Safarova din Cehia, numărul 17 WTA, şi jucătoarea din Kazahstan, Zarina Dias, locul 52 WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
merace
merace  •  13 August 2014, 21:03

A iesit Petra Kvitova! Ca urmare, Simona ramane pe locul 2 WTA indiferent ce face mai departe la Cincinnati, si deci va fi seed 2 si la US Open!

teddyw
teddyw  •  13 August 2014, 19:25

trebuie sa-si imbunatateasca urgent jocul......luna de pauza se vede......acum e pe la 50-60% fata de luna iunie...

celceeste
celceeste  •  13 August 2014, 11:46

sa vezi fericire pe locul 1.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează