SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Cunoaștem ambii finaliști de la Turneul Campionilor » Duelul dintre Dimitrov și Sock, încheiat în trei seturi

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 noiembrie 2017 00:20

Bulgarul Grigor Dimitrov este cel de-al doilea finalist al ediției din acest an a Turneului Campionilor, grație victoriei în trei seturi în fața lui Jack Sock, scor 4-6, 6-0, 6-3. În finală, Dimitrov va juca împotriva lui David Goffin, care a trecut surprinzător de Roger Federer (detalii AICI).

Dimitrov a făcut primul break al setului inaugural și a condus cu 3-0, însă americanul, ocupantul locului 9 ATP, a revenit și a egalat situația, iar la 4-4 a făcut breakul decisiv pentru a-și trece în cont primul set.

Dimitrov a avut un set doi fulger, în care nu a mai cedat niciun game. Bulgarul a avut nevoie de doar 23 de minute pentru a câștiga actul secund și a trimite meciul în decisiv.

Setul al treilea a fost extrem de echilibrat, însă game-ul decisiv s-a jucat pe serviciul americanului, la scorul de 4-3 pentru Dimitrov. Bulgarul a făcut break-ul la capătul unui game maraton, iar apoi a avut nevoie de patru mingi de meci pentru a obține locul din finală.

Dimitrov și Goffin au jucat unul împotriva celuilalt și în grupe, când bulgarul s-a impus fără emoții, scor 6-0, 6-2. Singura victorie a lui Goffin în fața lui Grigor a venit tot în acest an, în sferturile de finală de la Rotterdam, scor 6-4, 1-3, 6-3.

Finala va avea loc duminică, de la ora 20:00, și va putea fi urmărită în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și liveSCORE pe GSP.ro 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează