SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Curg felicitările pentru Simona Halep: "Este un lucru incredibil. Va cîştiga din nou cu Serena Williams"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 14:51

Au curs felicitările pentru performanţa Simonei Halep, care a ajuns în finala Turneului Campioanelor, în minutele de după jocul cîştigat în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. Printre persoanele care au vorbit s-a numărat şi Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei de Cupă Davis a României.

"Este un lucru incredibil. Radwanska a schimbat tactica, a încercat să facă ceva, dar din fericire nu i-a ieşit. Simona a stat foarte bine tactic, a fost foarte agresivă. Radwanska a fost fără şansă astăzi. Trebuie să aibă un «mental» mult mai bun decît al Serenei în finala de mîine. Cred că amîndouă vor avea de arătat un tenis de mare clasă.

Să ai o asemenea jucătoare e un lucru extraordinar. Simona este un exemplu şi o persoană deosebită în echipa de Cupă Davis", a spus Alina Tecşor la Dolcesport.

Şi fostul antrenor al Simonei Halep, Adrian Marcu, a comentat performanţa româncei: "Radwanska nu joacă atît de rapid pentru a face faţă Simonei. Sînt convins că Simona va cîştiga din nou în faţa Serenei".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:56
Postat de buratinos pe 25 Octombrie 2014, 17:16

Se pare ca multe din criticile noastre aduse de-a lungul timpului, cel putin in ultimile luni au lucrat favorabil pentru Simona, a scoa la lumina ambitia din ea si sper sa ramana asa pentru ca poate mult mai mult decat arata. Poate chiar sa castige din nou maine in finala, daca este degajata si fara presiune. Sunt sigur ca Serena o va trata de sus din nou, asta fiind un avantaj pentru jucatoarea noastra.

..)) de acord, numai daca ea a citit criticile respective..) pui pariu ca... nu ? orice sp[ortiv are si unele sincope in cariera. asa a fost si la ea.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:55
Postat de allosaur pe 25 Octombrie 2014, 16:44

Donmule Adrian Marcu, sunteti dispus sa va pariati viata pe asta? nu stiu daca v-a castiga finala simona, stiu ca vreau asta, stiu ca sper asta, daca sunt convins, nu sunt , serena s-a trezit, dusul rece administrat de Halep cu siguranta va scoate tot ce e mai bun din ea, am zis-o si ma vad nevoit sa o repet, daca va pierde nu v-a fi nici un fel de problema, dar daca v-a castiga, serena o sa aibe cosmaruri. stie cineva daca a mai batut-o cineva pe americanca de 2 ori in acelas turneu( nu stiu sigur, dar cred ca doar la acest turneu exista posibilitatea de a te intalni de 2 ori cu aceeasi adversara) si daca acum lumea vorbeste frumos de simona, treburile vor evolua mult!

o sparge simona, asta e premonitia mea..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:54

este si normal. felicitarile i se cuvin. este o performanta istorica.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează