SPORTURI  »  TENIS  »  SUSPENDARE

Curg reacțiile din lumea tenisului » Navratilova: "Sper ca Maria să fie iertată!"

Foto: Guliver/Gettyimages
Foto: Guliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 01:37

Fosta jucătoare de tenis Martina Navratilova a comentat situația în care se află Maria Șarapova, depistată pozitiv cu meldonium și suspendată până la finalizarea anchetei.

"Pare să fie o greşeală din neatenţie, sper ca Maria să fie iertată", a decalrat Navratilova pentru BBC.

"Sunt şocat că nimeni din echipa «Shazza» nu a verificat lista WADA. Jucătorii sunt responsabili, dar la fel şi echipa mare din jurul lor" Brad Gilbert, antrenorul lui Andy Murray în perioada iulie 2006 - noiembrie 2007, pe twitter

"Sunt foarte trist să aud aşa ceva despre Maria. Ea este un lider şi mereu am ştiut că este o femeie de o integritate absolută. Totuşi, aşa cum şi Maria a aflat, este responsabilitatea jucătorului să ştie ce medicamente ia şi care sunt cele permise. Problema depinde acum de programul antidoping al ITF şi de procedurile standard. WTA va sprijini deciziile luate"
Steve Simon, președinte WTA

Citește și:

SUSPENDARE! Federația Internațională de Tenis a luat prima măsură în cazul Șarapovei + Comunicatul WADA

ȘOCUL ANULUI în tenis » Maria Șarapova a fost găsită DOPATĂ! Ce substanță i-a pus capac rusoaicei

Vinovată, dar arogantă » Cum i-a enervat Șarapova pe jurnaliști și pe fani: "Asta o interesa pe ea, covorul?"

Eroare incredibilă a Șarapovei » Un email necitit e motivul pentru care n-a știut că substanța pe care a luat-o e interzisă!

Prima reacție după anunțul Mariei Șarapova vine de la un apropiat: "Sunt foarte surprins!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
234198776922956
Doina Popa  •  08 Martie 2016, 21:31

Dacă ești nesimțit , stai dracului acasă și nu te da mai deștept decât ești . Spune și tu o idee din capul tău ăla prost , nu să comentezi ideile bune, rele - ale altora . PS Și da , Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai mari tenismeni ai lumii de care se va vorbi veșnic , dar despre vuvuzelele astea moderne care aleargă după bani și nu după minge , n-o să mai vorbească nici dracu . Capisci , tataie ?

mplttev
mplttev  •  08 Martie 2016, 20:41
Postat de vladutz13 pe 08 Martie 2016, 02:51

De ce sa fie iertata??? Pe Andreea Raducanu nu a iertat-o nimeni si nu avea un staff urias in spate ca Sharapova. A luat ani de zile substanta asta care este dopanta, stiind ca ii creste performantele.. profitand ca WADA nu stia de ea. Si se lua masiv in Rusia... Faptul ca a fost o scapare a agentiei anti-doping nu schimba faptul ca ea a fost dopata toti anii astia... chit ca nu era ilegal. Poate asa se intelege de ce castiga peste 90% din meciurile de 3 seturi!!!

*** și navratilova asta de compătimește ea cu rusoaica de ți se rupe sufletul. Mi-ar pare totuși bine să mai joace șarapova și fără stimulentul ăsta, să vedem, rămâne în prima sută?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lysergide
lysergide  •  08 Martie 2016, 12:09

Mamaieeee......adica celalalte jucatoare sunt proaste sau cum?Nu auzi ca lua din 2006 substanta asta.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează