SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Darren Cahill a ajuns în România! Programul pregătit pentru Simona Halep

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2015 20:47

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a ajuns luni în România, urmînd să pregătească sezonul viitor alături de jucătoarea noastră.

Australianul a sosit la Aeroportul Internațional Henri Coandă, de unde a plecat la Poiana Brașov. Acolo, Simona Halep va efectua un cantonament de trei săptămîni.

Tehnicianul a mai fost în România în luna mai, pentru un scurt stagiu de pregătire la București cu Halep, înainte de turneul de la Roland Garros.

Colaborarea dintre Halep și Cahill a devenit permanentă la 5 noiembrie, după ce pînă atunci cei doi colaboraseră ca urmare a programului adidas, care a luat sfîrșit la finalul acestui sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
mishu_74
mishu_74  •  24 Noiembrie 2015, 18:45

Pai si care este programul pregatit pt Simona Halep, jurnalistii lui peste prajit? Ati zis ca ala o aterizat pe aeroport, de parca avioanele de pasageri mai pot ateriza si pe drumuri de munte sau lacuri....Apoi ca s-a dus la Poiana Brasov in cantonament. Asta putem afla de pe FB, twiter sau aiurea pe net. Cand aveti de gand sa incepeti sa pregatiti si voi informatiile de sport pentru suporteri nu doar click-urile pt publicitate?

agiler
agiler  •  23 Noiembrie 2015, 22:56

Antrenamente ce sa faca si anul trecut acelasi lucru a facut Halep tot la munte.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  23 Noiembrie 2015, 21:54
Postat de mihai231 pe 23 Noiembrie 2015, 21:36

ce face in Poiana, se da cu schiurile sau practica tenis?

pai chiar si cu schiurile... iti lucrezi rezistenta fizica..mai ales in la picioare.. si echilibrul. Sunt sigur ca se va concentra pe asta...dat fiind ca nu poti s-o faci cu ocazia Craciunului pentru ca apoi sa joci in Ianuarie 2-3 turnee...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează