SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A PIERDUT FINALA RG CU OSTAPENKO 6-4, 4-6, 3-6

Darren Cahill, după înfrângerea Simonei Halep din finala Roland Garros: "Va fi o jucătoare mai bună după această experiență"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:43

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a oferit primele declarații după ce eleva sa a pierdut finala de la Roland Garros în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Din perspectiva noastră, Simona poate să plece de aici cu capul sus. A avut un sezon de zgură minunat. Va fi dificil de depășit momentul acesta, cu siguranță, dar cred că se va regrupa și va fi o jucătoare mai bună după această experiență.

Am încredere că, într-un final, va trece peste ce s-a întâmplat aici. A fost a doua ei finală de Grand Slam, este cu siguranță un lucru minunat să te califici într-o finală și foarte dificil să o câștigi. Sunt mulți jucători care au pierdut mai multe finale înainte de a câștiga, într-un final, una.

Simona va trebui să tragă din greu, să caute în interiorul ei răspunsurile, să muncească din greu, să se întoarcă mai puternică și să-și ofere încă o șansă la un titlu. Am toată încrederea că într-o zi va ridica deasupra capului unul dintre aceste patru trofee", a declarat Cahill, conform site-ului treizecizero.ro.

"Următoarele câteva zile vor fi foarte grele, dar va merge acasă, va fi în preajma prietenilor și a familiei, se va regrupa și cred că va fi curând nerăbdătoare să se întoarcă pe teren și să se pregătească pentru Wimbledon"
Darren Cahill 

Vezi și:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
angelc2
angelc2  •  11 Iunie 2017, 12:08

Si Andy Murray pierdea finale de grand slam,pina cand a castigat wimbledon,cred ca si cu Simona se va intampla la fel ,intr-o zi va ridica un trofeu de grand slam.Succes Simona si felicitari pentru ce ai facut pina acum.Iti multumim.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Iunie 2017, 13:56

Finala Halep-Ostapenko a fost una dupa "chipul si asemanarea" lui Darren Cahill! Si-a dat prea repede jos ochelarii de la ochi iar Simona a inteles ca trebuie sa nu-si schimbe tactica nici cand Ostapenko a castigat setul doi si nici cand a revenit in setul decisiv de la 1-3, castigand cu 6-3. Stau si ma intreb: "Oare Simona si-a luat, intre timp, pauza de vestiar la 3-1 si s-a reintors pe teren cand era 3-6?

1959545080729736
Liviu Dumitru  •  11 Iunie 2017, 13:24

Extaz si agonie, dezamagitor, reuseste anumita stabilitate dar nu este destul, cineva spunea ca joca sa nu piarda , nu joca la castig, ii merge serviciul este imbatabila altfel pierde pe mana ei.Multi apreciaza si lauda ok. stiu ca balantele sunt perfectioniste ,inventive, diversificate.Tenisul ii este liniar , lauda CTP scurta cu Pliscova, un eveniment, am mai spus ,nu poti fi sus fara a avea argumente.A fost favorita , a dezamagit, multumirea este mare, stiu ca a ajuns aici,mare, dar cum, multi nervi, a multumit doar foamea unora, pragmatismul, superficialitatea care s-a instaurat in RO de 27 de ani.Sa fi favorit, sa fi asa aproape de maximum posibil, sa ratezi asa ,este prostie. Asta , antrenorul probabil ia niste bani , ce a invatat-o de atata timp, stopuri nu stie pune, nu stie scoate, un lob . o rupere de ritm ,nimic.Returneaza ca o masina in terenul advers orcum si asteapta sa greseasca adversara, foarte greu de explicat cum este in primele zece la cum joaca...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează