SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Darren Cahill pus la zid de americani pentru înfrângerea lui Halep » Antrenorul, criticat pentru ce i-a spus Simonei la 1-4

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 09:38

Simona Halep a pierdut categoric finala de la Cincinnati în fața spanioloaicei Garbine Muguruza, scor 1-6, 0-6, și Darren Cahill e considerat unul dintre vinovați.

Americanii de la Tennis Magazine l-au criticat pe Cahill, despre care au scris că n-a putut s-o bage pe Simona în meci în primul set.

"Ştii că o jucătoare e în dificultate atunci când antrenorul se chinuie să-i spună ceva că s-o facă să revină în meci. La 1-4 în primul set, după nici 20 de minute, Simona Halep l-a chemat pe Darren Cahill, pentru a-l întreba cum o poate opri pe Garbine Muguruza.

Cahill a sfătuit-o puţin să încerce să trimită mingile pe tot terenul, înainte de a recunoaşte că Muguruza e prea puternică! «Nu e nicio cale», a spus Cahil: «Joacă bine»", scrie Tennis Magazine.

260.970 $și 585 de puncte WTA va primi Simona pentru finala jucată

Citește și: Ilie Năstase a găsit cauzele evoluției slabe a Simonei Halep în fața Muguruzei: "Ăsta e viitorul tenisului"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
465037723673380
Vasile Malaescu  •  21 August 2017, 19:26

speram sa vina si ziua d-soarei Halep;;o sa vedeti ca va veni;;

unulobisnuit
unulobisnuit  •  21 August 2017, 19:08
Postat de wowmashha pe 21 August 2017, 15:27

Asa este cum zici tu .insa asta nu schimba faptul ca haleapa a fost mitraliata si umulita in ultimul hal .esti curios sa vezi ce scrisesem ? :)))) am scris ca fac un lucru (moale ca de om sau mai uscat ca de caine la alegerea ta )pe fanii lui halep .inclusiv pe tine .unde vrei pe burta .pe ochi .in palma .:))))) rog nu cenzurati sa vada omul si sa.si poata alege ori cald ori uscat .e la oferta .

Ești foarte plin ...de lucruri care-ți plac...

unulobisnuit
unulobisnuit  •  21 August 2017, 19:06
Postat de Costi Costinel pe 21 August 2017, 14:52

Problema nu e antrenorul La nivelul asta , nici un antrenor nu spune elevei lui sa joace cat poate de scurt , neaparat pe mijloc si la greseala adversarei !! Problema e halep . Ea nu stie , nu gandeste si nu poate sa joace altfel !! Loviturile pe tusele laterale se antreneaza , daca si sportivul VREA SA FIE ANTRENAT ASA !!! Cat despre halep , ei ii place tenisul cum vrea ea , cum stie ea si nu ca sa castige - asa ca antrenorul nu are ce sa-i spuna , ca daca se apuca sa spuna - e concediat , cum au mai fost si altii!! Are noroc ca joaca destule turnee , unde pana in sferturi - semifinale intalneste destule sportive mai slabe ca ea si-si mentine locul (mincinos) si castiga destui bani ca sa nu aiba probleme .

De ce nu vin altele în locul ei,să-i ia și locul și banii? E greu cu raționalul...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close