SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Darren Cahill s-a revoltat pe Twitter: "Este ridicol" » Solicitarea antrenorului Simonei Halep înainte de US Open

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 09:30

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat nemulțumit de decizia organizatorilor de la US Open, care vor să introducă penalizări pentru tenismenii care depășesc 25 de secunde înainte de serviciu.

Potrivit New York Times, la prima abatare jucătorul va primi un avertisment, la a doua abatare va pierde punctul, iar la a treia va pierde game-ul. În prima fază, Cahill s-a arătat nemulțumit de pedepsirea jucătorilor, postând un mesaj de nemulțumire.

"Este excelent că se introduce un cronometru la serviciu, dar penalizările sunt ridicole. Prima dată un avertisment, apoi pierderea unui punct, iar la a treia abatere pierzi game-ul! Ar trebui să fie mereu pierderea primului serviciu! Și ce se va întâmpla dacă un jucător aruncă mingea greșit? Se resetează cronometrul sau timpul curge și jucătorul e penalizat?", a fost primul mesaj al antrenorului australian.

Ulterior, Cahill a revenit și a dezvăluit că unele informații sunt false și a cerut lămuriri de la organizatorii US Open.

"Tocmai am fost anunțat că unele detalii prezentate de New York Times sunt incorecte. Aștept cu nerăbdare lămuriri din partea USTA. Până atunci, să luăm o gură de aer", a adăugat Cahill.

clipboard01

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  14 Aprilie 2018, 10:12

In conditiile astea a existat o frantuzoaica ce s-ar fi lasat de tenis. In momentul serviciului, isi aseza de 3-4 ori parul, isi potrivea cu mare grija piciorul pe linia de fund, batea mingea de 3-4 ori si mima serviciul de alte 3-4 ori. Era avertizata constant de catre arbitru. Astazi, Konta pierde secunde pretioase la serviciu. Chiar si Masa are momentele ei de intarziere...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează