SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

De ce crede Țiriac că Simona Halep a rămas fără sponsor tehnic: "E un om dificil"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 21:58

Ion Țiriac a comentat situația în care se află Simona Halep la Australian Open, unde joacă în continuare fără niciun sponsor tehnic, după ce s-a despărțit de Adidas.

Omul de afaceri român spune că liderul mondial "e un om dificil, e pretențioasă la haine pentru că e femeie".

"După cunoştinţele mele, sunt foarte mulţi care bat la ușă. Oamenii care o reprezintă sau lucrează pentru ea sau cu ea trebuie să-i propună şi ea hotărăşte. După câte ştiu eu, e şi un om dificil.

Trebuie să-i placă șorţuleţul, cămăşuţa, e femeie. Trebuie să-i placă. Nu numai asta. Orice ar fi, cu sau fără actualul sponsor, vă garantez că nu moare de foame. Iar la numărul 1 bat mulţi la uşă", a spus Ion Ţiriac, conform TV Digi Sport. 

  • Simona o va înfrunta în turul 3 de la Australian Open pe Lauren Davis (76 WTA), care a învins-o pe Andrea Petkovic, scor 4-6, 6-0, 6-0!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (13)
937342923006304
Talpos Mircea  •  20 Ianuarie 2018, 11:01

Simona Halep a trecut de la Adidas la Adibas. Si-a luat echipament de pe internet in China. Nr. 1.

risc_mix
risc_mix  •  19 Ianuarie 2018, 14:46

Da bă nea Ioane, e pretențioasă la haine. Păi nu vezi ce rochie elegantă și-a luat din China? Parcă e îmbrăcată de la ajutoare.

mioriticul
mioriticul  •  19 Ianuarie 2018, 12:16
Postat de crimson.veritas pe 19 Ianuarie 2018, 09:56

Ar trebui sa se imbrace intr-o Pelerina Galbena de ploaie ... marca Addidas (nemti ... meaning ... calitate zero ... vinde marca ... ca e multi prosti pe lumea asta) ... un batic pe cap ... si in picioare niste cizme 3 sferturi ... din piele de nemtesca ... prelucrata si ramasa ... *** ...:))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează