SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

De ce i se dă wildcard Mariei Sharapova? Garbine Muguruza se revoltă: "De ce o ajută?"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 10:48

Campioana de la Wimbledon din acest an, Garbine Muguruza, a atras atenția asupra ajutorului primit de rusoica Maria Șarapova pentru a reveni în circuit după suspendarea pentru dopaj. 

Jucătoarea spaniolă este de părere că Șarapova trebuie să revină în circuit prin intermediul forțelor proprii și mai puțin cu ajutorul wild card-urilor primite din partea organizatorilor. 

"Presupun că fanii vor ca ea să revină. Va îmbunătăți turneul. Ce cred despre wild card? Presupun că atunci când o persoană este supendată, acea persoană trebuie să muncească pentru a reveni, să meargă și să joace în competiții fără atât de mult ajutor.

Trebuie să muncești mult și să meriți din din nou să joci. Aceasta este calea", a afirmat Muguruza în cadrul unei conferințe de presă, citată de Tennis World. 

Revenită în circuit în primăvara acestui an, după suspendarea de un an și trei luni, Maria Șarapova a primit un wild card la US Open, iar în primul tur o va întâlni pe Simona Halep. 

  • Duelul dintre Simona Halep și Maria Sharapova va putea fi urmărit luni noapte, de la ora 02:00, în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Eurosport. Turneul de la US Open se dispută în perioada 28 august - 10 septembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vladutz13
vladutz13  •  29 August 2017, 13:48

In turneele mici n-au decat sa faca ce vor, sa dea cate wild-carduri vor, cui vor.... la Grand-Slam-uri insa, ar trebui ceva mai multa responsabilitate, sa nu se poata da niciun wild-card!!! Simplu, sa mearga in calificari...

10155633308976552
Cornel Perju  •  29 August 2017, 06:55

Sharapova va fi ajutata si sa castige turneul nu doar sa participe. Sponsorii sunt cei care decid totul. Oficialii ATP si WTA sunt doar niste catei care se gudura si ei pe la masa miliardarilor. Sponsorii sunt cei care cheltuiesc 1 miliard de dolari pe an cu jucatorii si cu turneele si tot ei decid cine castiga si cine nu. Sharapova a fost o victima colaterala in razboiul dopajului dintre America si Rusia. Daca nu s-ar fi intamplat intr-un an olimpic si daca Sharapova si-ar fi tinut gura, ar fi avut grija sponsorii sa nu fie suspendata nici macar o singura zi. Din pacate pentru Simona, sansele ei de a ajunge nr 1 s-au spulberat si nu cred ca se va mai intalni in cariera ei cu o alta oportunitate. Si cand te gandesti ca au despratit-o doar 5 puncte de nr 1. Sharapova va fi impinsa de la spate de catre sponsori si va castiga US Openul. In 2018 Serena va reveni in mare forta si va castiga Australian Openul.

120673851726017
Dreptatea Doare  •  28 August 2017, 13:34

Cui nu-i convine poate se nu joace la turneu. Organizatorii sunt persoane particulare care sunt interesate sa scoata bani din vanzarea biletelor, tribunele vor fi pline la Halep-Sharapova, pe cand daca juca nr. 200 cu nr. 438 in WTA veneau cativa spectatori

Vezi toate comentariile (7)
Comentează