SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

De ce joacă Simona Halep pe al treilea teren de la Wimbledon?

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 11:42

Karolina Pliskova a jucat pe Terenul Central și a pierdut în turul secund de la Wimbledon. Simona Halep, posibil număr 1 mondial la finalul turneului, este trimisă să joace pe Terenul numărul 2, adică a treia arenă de la Wimbledon. De ce?

Până acum, numărul 2 mondial și finalista de la Roland Garros nu s-a apropiat de Terenul Central. În 3 meciuri la Wimbledon, Simona a jucat de două ori pe Terenul 2 (Erakovici, Peng) și o dată pe Terenul 1 (Haddad Maia).

În schimb pe Terenul Central sau pe Terenul 1, în aceste 3 tururi, am avut meciuri ca: Stan Wawrinka - Daniil Medvedev, Johanna Konta - Su-Wei Hsieh, Caroline Wozniacki-Timea Babos, Kei Nishikori-Sergiy Stahonvsky, Gael Monfils - Kyle Edmund, Steven Johnson - Marin Cilic sau, astăzi, Victoria Azarenka - Heather Watson.

Proaspăt finalistă de Grand Slam și număr 2 mondial, Simona a simțit că este oarecum ignorată: "Aici nimeni nu vorbește despre mine ca o favorită, dar eu cred că am o șansă și trebuie să muncesc ca să ajung unde mi-am propus".

Totuși, de ce Simona nu joacă pe un teren important?

Lipsă de respect pentru jucătoarea noastră?

Da
Nu

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (57)
adrianfodor
adrianfodor  •  07 Iulie 2017, 16:18
Postat de yoz7777 pe 07 Iulie 2017, 16:12

Nu cred ca organizatorii au ceva cu ea. Pur si simplu, cred ca este o decizie de business. Nu cred ca Simona, chiar daca e o super jucatoare, starneste interes ca alte nume. Cred ca daca trece va juca pe central.

Da , organizatorii nu au nimic cu Simona. Ei au ce au cu noi ROMANII ( nu au uitat episodul cu ILIE NASTASE )!

sia.ihtio
sia.ihtio  •  07 Iulie 2017, 12:15

Englezii o urasc , mare parte din ei. Am urmarit ultimul meci, cu brazilianca parca. A fost difuzat pe BBC iplayer , comentat de Annabel Croft, eglezoaica, fosta jucatoare de tenis, medie spre mediocra. Comentariul ei a fost foarte malitios , mai avea putin si zicea ca Simona Halep nu trebuia acceptatata la Wimbledon, atat de impotriva ei a fost comentariul. Va invit sa cautati meciul si sa il urmariti, execrabil comentariu. In concluzie Simona nu este binevenita la Wimbkedon anul acesta. Rusine sa le fie organizatorilor, totusi este numarul 2 mondial, asa cum este dar este acolo.

anton40
anton40  •  07 Iulie 2017, 22:47

Si anii trecuti imi amintesc acum un an doi juca cu Gavrilova in SUA si comentatorii erau entuziasmati cand rusoaica- nu australianca(sac)- pierdea.O vorbeau pe Gavrilova de bine iar de Halep strambau din nas desi a noastra conducea si a batut-o pe australianca.De englezi nu mai zic!Ei nemaiavand in sport decat emigranti innebunesc cand vad patriotism.Daca Halep era neagra sa vezi ce interviuri ce emisiuni ce jocuri pe terenul 1.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează