SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Decizie importantă luată de Halep » Ce se va întâmpla cu antrenorul Darren Cahill în 2017

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 09:46

După un sezon bun, Simona Halep plănuiește să continue și în 2017 colaborarea cu Darren Cahill.

Presa din Australia scrie că românca și antrenorul ei vor continua să lucreze împreună și în anul viitor. Halep consideră de bun augur colaborarea cu australianul și este sigură că poate progresa alături de australian.

Cei doi au început colaborarea în 2015, când Cahill a fost adus în staff-ul Simonei de către Adidas, unul dintre sponsorii Simonei. Începând cu 2016, cei doi au continuat colaborarea și după încetarea programului Adidas, Darren Cahill fiind angajat full-time de Halep.

În acest an, Simona, locul 4 WTA, a câștigat turneul de la Montreal, turneul de la București, turneul de la Madrid. În turneele de Grand Slam, cele mai bune rezultate le-a avut la Wimbledon, când a ajuns în sferturile de finală.

Cahill, 51 de ani, i-a antrenat de-a lungul carierei jucători precu, Hewitt, Aggasi, Murray, Verdacso, Ivanovici și Cîrstea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
catalynn
catalynn  •  26 Octombrie 2016, 10:28

Old news ba baieti, deja au plănuit intersezonul in Australia, la caldura, pt a nu mai începe anul cu stângul ca asta iarna ... Io stiu ca e frumos sa faci Sărbătorile acasa cu familia, porcu', bradu', sania si omu' de zăpada insa e foarte greu sa treci de la asta la peste 30C si umidiatea de rigoare plus diferenta de fus orar. Insa peformanță cere sacrificii, dar aduce si satisfacții materiale pe măsura ... Ca o mica comparație, Monica a castigat saptamana trecută vreo 35k pt turneul de la Luxemburg, in timp ce la Singapore o singura victorie in grupa iti aduce peste 150k USD iar daca câștigi turneul te alegi cu vreo 2 milioane ... Spor la treaba si bafta Simonica! :-)

610785539130827
George Mihai  •  27 Octombrie 2016, 05:26

Incep prin a preciza ca se scrie , citeste si pronunta SLAM adica Grand Slam (nu slem ,shelm -asta-i engleza ***...) e valabil atit pt redactorul GSP cit si pt cititori. Cit despre Simona a fost si este de admirat pt cit a reusit in cariera sa.Ca sa fi un sportiv mare si apreciat nu trebuie sa fi neaparat number 1 ci printre primii si ea a fost si inca este. Nu uitati ca se lupta cu jucatoare din toata lumea,mai inalte,mai puternice,mai tinere si toate deosebit de talentate si care toate vor faima si bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1495030564124469
Petru Criu  •  26 Octombrie 2016, 17:29

Asa o fi, ca prea le spui cu foc, dar tu pe ce loc esti in lume la meseria ta ?conjunctural sau nu.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează