SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Decizie neașteptată! Simona Halep a renunțat să participe la un turneu din perioada următoare » Care e motivul

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2016 09:42

Simona Halep își anunțase participarea la circuitul asiatic, însă în urmă cu puțin timp a anunțat că nu va mai merge la turneul de la Tokyo (categorie Premier).

Competiția urmează să se desfășoare în perioada 19-25 septembrie, însă Simona Halep nu va mai concura. Motivul îl reprezintă o accidentare la picior.

"Din păcate, nu voi putea juca la această ediție a Toray Pan Pacific Open, din cauza unei accidentări la coapsa piciorului stâng. Mi-a plăcut întotdeauna să evoluez în fața fanilor mei din Tokyo și sper să revin aici cât mai repede", a declarat Halep, conform site-ului oficial WTA.

Jucătoarea noastră era cotată cu șansa a treia la câștigarea trofeului, după Radwanska și Muguruza. Locul lui Halep pe tabloul principal va fi luat de Caroline Wozniacki. Simona n-a mai participat la turneul de la Tokyo din 2013, când a fost eliminată în optimi de Venus Williams.

180 de puncte
ar fi câștigat Halep dacă ajungea în finala de la Tokyo

Astfel, Simona rămâne în vacanță mai mult după turneul de la US Open și va reveni în circuitul asiatic începând cu 25 septembrie, când va începe turneul de la Wuhan.

Numărul 5 WTA va întâlni jucătoare extrem de importante precum Kerber, Serena sau Kvitova, ultima fiind și campioana en-titre. În final, Simona va juca și la China Open în perioada 1-9 octombrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
1936866499874066
Nedelcu Călin  •  15 Septembrie 2016, 12:34
Postat de Gelu Oanca pe 14 Septembrie 2016, 14:37

Adevarul e ca este o fricoasa cum da de o jucatoare mai buna gaseste mereu scuze. Ajucat 7 meciuri in doua luni si este obosita lasatio sa se odihneasca inca 2luni sa poata juca iar 3 meciuri.

Adevarul e ca te inscrii la comentarii gratuite. In ultimele 2 luni a castigat 2 trofee si a ajuns pana in sferturu la un grand slam. Ai idee cum e sa ai 4 saptamani de efort intens. Nu, pentru ca habar nu ai ce inseamna un sport de performanta. Data viitoare cand te gandesti sa iti mai dai cu parerea, incearca sa iti dai seama daca esti in masura sa faci asta!!!

mplttev
mplttev  •  14 Septembrie 2016, 20:32

Nu cred că va mai participa la turnee până la sfârșitul anului. Își ia și ea o binemeritată vacanță până la Singapore, pardon, scuze, de fapt o doare piciorul 2 luni, ce să-i faci o accidentare mai veche care a recidivat , nu te joci cu sănătatea.

tihi
tihi  •  14 Septembrie 2016, 17:26

Muguruza si Radwanska au speriat-o!!!Este adevarat,cele doua jucatoare sint pe val,in urcare,si sint un obstacol real in drumul lui Halep!!!Dar atentie,vine din urma si Pliskova,care are putin,si va trece de Halep!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează