SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Declaraţia care acum este în altă lumină » Mai ţineţi minte ce spunea Sharapova la Australian Open?

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 11:06

Rusoaica Maria Sharapova a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open de marea rivală Serena Williams, ultimul succes al rusoaicei fiind în faţa Belindei Bencic.

Sharapova a învins-o după un meci echilibrat pe elveţianca de 18 ani, pe care foarte mulţi specialişti o văd ca viitorul număr 1 mondial.

Imediat după ultima victorie din acest an, 7-5, 7-5 cu Bencic, Sharapova a avut o declaraţie neaşteptată: "Sunt jucătoare tinere şi talentate care vor să-ţi ia locul. Dar încă nu este momentul acum, nu e vremea. Poate mai târziu".

Aroganța rusoaicei a fost comentată pe larg de experți. De ce e Maria așa sigură pe ea? De ce nu crede că jucătoarele tinere ar putea doborî experiența celorlalte? Un posibil răspuns ar fi cel de aseară. ;)

[Citește și: Cât minte, cât e adevăr? Și ce mâncați voi în Rusia? 3 întrebări mari după ce am aflat că Maria Șarapova s-a dopat]

Rusoaica nu a mai evoluat în alt turneu după Australian Open, acuzând o accidentare la antebraţ, totul fiind însă o scuză după ce a primit informaţia de la oficialii ITF că a fost prinsă dopată cu o substanţă ilegală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cosminracila
cosminracila  •  09 Martie 2016, 12:58

Respect Maria Sharapova!In rest cainii latra, caravana trece!

963499953697156
Nicolae Brinzaru  •  09 Martie 2016, 10:20

Sharapova s-a mentinut sus, nu numai prin dopare ci si prin dieta. Simona Halep sa citasca cartea lui Nole ,, Dieta castigatoare'', sa renunte cat este in activitate la produsele ce contin gluten ( paine, biscuiti, paste, ...etc) si atunci va avea din nou performanta. Si nu lua in seama ce comenteaza uni frustrati, esti cea mai buna tenismena Romana din ultimi 20 ani. Succes Simona !

961552927198346
Ticu Ursache  •  09 Martie 2016, 10:10

Atunci cand esti sportiv si constient de ceea ce organismul iti poate oferi in incercarea de a deveni mai bun, in primul rand pentru tine, stiind ca nu vei fi vesnic sportiv incerci sa gasesti o cale spre cresterea performantelor. Prima este cea a pregatirii fizice, psihice, morale. Din pacate insa dotarile fizice, genetice, sunt diferite intre indivizi. Oricat te pregatesti daca genetic efortul este limitat atunci nu-ti ramane decat sa cauti variante ajutatoare. Constient fiind ca intr-un moment al vietii aceste stimulente iti vor pune viata in pericol dorinta de a deveni cel mai bun iti reduce orizontul de gandire. Mi-am dorit din toata inima sa pot alerga 90 de minut. La aceeasi pregatire cu ceilalti nu duceam mai mult de 70. Si atunci unde e corectitudinea? DUMNEZEU E VINOVAT CA NU SUNTEM TOTI LA FEL? SARAPOVA VA AJUNGE LA MOMENTUL 0 CAND VA SUFERI PENTRU SUPRASOLICITAREA ORGANISMULUI EI. DAR A FACUT SPECTACOL a devenit numarul 1. De asta ne-am bucurat toti! Probabil pentru cei sub influenta stimulatorilor ar trebui organizate concursuri diferite si astfel vom avea ocazia sa vedem performante uluitoare!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează