SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP / ROMÂNIA - CEHIA 2-3

Declarație ciudată a lui Ilie Năstase despre Monica Niculescu: "Trebuie să ai un pistol pentru a cîștiga în fața ei"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2016 22:34

Echipa României de Fed Cup a ratat calificarea în semifinale după ce a fost învinsă de Cehia, scor 2-3 la general, însă în naționala noastră s-a făcut remarcată Monica Niculescu.

Jucătoarea din România a primit laude din toate părțile. Ilie Năstase a încercat să-i facă și el un compliment, dar fostul număr 1 ATP a folosit o expresie ciudată.

"Îmi place fata asta. E foarte ambițioasă. Îți trebuie un pistol cu gloanțe ca să cîștigi un punct în fața ei. Are rezultate doar datorită voinței. Ea joacă toate punctele la fel, cu aceeași ardoare. Eu n-am văzut așa ceva în viața mea! Le adoarme pe toate cu acest joc! Îmi pare rău că nu a mai putut juca la dublu din cauza oboselii", a spus Năstase la Realitatea TV.

"Simona a jucat extraordinar a doua zi. Trebuie să recunosc asta! Kvitova e foarte periculoasă, a cîștigat două Wimbledonuri" Ilie Năstase

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
6.6.6
6.6.6  •  09 Februarie 2016, 08:40

cine sa joace pt Romania in cupa Davis?

catalynn
catalynn  •  09 Februarie 2016, 00:50

Stie cineva care mai e treaba cu Romania in Cupa Davis?! Nu as intreba, insa desi urmaresc tenis in general nu prea am mai auzit nimic de ei, insa considerand cati tenismeni de performanta avem pe forum, ca de exemplu acest Mihai, ar cam trebui sa fim cel putin in Grupa Mondiala cu sanse la finala!

mihai231
mihai231  •  09 Februarie 2016, 00:17
Postat de 1745flo pe 08 Februarie 2016, 23:38

Nastase e dus cu pluta!

rau de tot:)))))))))))))))))))))...nu man, s/a intamplat ceva dupa parerea mea, la inceput a tot criticat/o pe Halep, apoi brusc nu, frate..este o jucaatoare buna, ce s/a intamplat?.....eu cred ca, mos Tiriac si/a bagat coada sa ...nu o mai critice, pentru ca oricine iar spune, Ilie nu mai critica pe Halep, pe Nadstase il doare in 14, dar cred ca daca Tiriac ii mai promite o masinuta eu stiu ce , apoi ii spune Tiriac, ....bei, Ilie nu te mai lua de asta mica...si Nastase se conformeaza ce/i spuneTiriac...ce crezi, Ilie este fraier???? ....Pai el nu vede jocul lui Halepoasa ca de juma de an scartie?.....hai sa fim seriosi.....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close