SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Declarație neașteptată din partea lui Roger Federer: "Aș fi câștigat același număr de Grand Slam-uri, cu sau fără Djokovic și Nadal"

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2016 16:50

Fostul jucător australian de tenis, Todd Woodbridge, declara săptămâna trecută că Roger Federer (35 de ani) ar fi avut în palmares cel puțin 20 de titluri de Mare Șlem, dacă Rafael Nadal și Novak Djokovic nu ar fi fost contemporani cu elvețianul.

Roger Federer a ținut să îl contrazică, într-un interviu acordat celor de la Tennis World: "Dacă nu erau Nadal și Djokovic, ar fi fost altcineva. Poate fără ei nu aș fi avut aceeași motivație și aceeași carieră. Nu știu cum să explic, dar cred că aș fi avut același număr de trofee, cu sau fără ei"

Roger Federer este accidentat la genunchi, ultima sa partidă fiind semifinala pierdută în fața lui Milos Raonic, la Wimbledon. Acesta va reveni mai devreme decât era programat, urmând să participe luna aceasta la International Premier Tennis League: "Rămâne să văd în ce condiții mă voi întoarce, din moment ce nu am mai jucat de la Wimbledon. Sunt nerăbdător să mă întorc. Antrenamentele au decurs bine și cred că este momentul perfect să joc din nou".

Roger Federer ocupă în acest moment poziția a 16-a a în clasamentul ATP. Elvețianul are în palmares 17 titluri de Grand Slam, un titlu olimpic obținut în 2008, la Beijing, și o medalie de argint la Jocurile Olimpice de la Londra, din 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1576164249379310
Florin Bălănescu  •  03 Decembrie 2016, 00:40

Titlul, ca şi "articolul", ca şi clişeul - total aiurea! Vorbesc despre unul, iar în poză apar alții! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

don.uci
don.uci  •  02 Decembrie 2016, 17:50

ce titlu inselator......jurnalistilor.....

Vezi toate comentariile (2)
Comentează