SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Declaraţii de senzaţie despre Simona Halep: ”Cred că ar fi făcut şi alte sporturi la cel mai înalt nivel”

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:17

Mats Wilander, fostul mare tenisman, a vorbit despre succesul obţinut de Simona Halep în "optimi" la Australian Open, scor 6-4, 6-2, cu Yanina Wickmayer.
"Am senzaţia că Simona Halep a devenit o jucătoare de top. Nu joacă mereu foarte bine, dar cîştigă chiar şi acele partide. Are un joc constant. Punctul ei forte e deplasarea în teren, faptul că joacă agresiv. Backhand-ul ei e o lovitură deosebită. Cred că ar fi făcut şi alte sporturi la cel mai înalt nivel.

Nu toate fetele joacă în felul în care o face ea, poate Wozniacki şi Azarenka, dar e cu un pas înaintea lor. Trimite 90% din mingi dincolo de fileu şi îşi pune adversara serios la lucru. E o jucătoare mai bună acum, are încredere în forţele ei şi asta o ajută foarte mult. Nu-mi place că devine cîteodată negativă pe teren", a spus Mats Wilander.

Simona Halep va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova în "sferturi" marţi, 27 ianuarie, la o oră ce va fi stabilită ulterior.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
fanfotbalextern
fanfotbalextern  •  25 Ianuarie 2015, 14:47

In timpul emisiunii,Wilander a zis ca are un joc asemanator cu Wozniacki si Radwanska,lucru perfect corect. Azarenka nu are nici o treaba cu tipul asta de joc,nici nu a mentionat numele ei. Cum de apare aici?

1984adrian
1984adrian  •  25 Ianuarie 2015, 13:54

Alte declaratii nu prea ai cum sa dai despre ea. Este fenomenala.

msr_ms
msr_ms  •  25 Ianuarie 2015, 13:49
Postat de vladutz13 pe 25 Ianuarie 2015, 13:48

Da, dar la inaltimea ei oare ce alte sporturi ar fi putut?? In multe conteaza enorm inaltimea.... poate extrema la handbal?

tenis de masa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează