SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Declarații măgulitoare ale Petrei Kvitova! Fair-play total: "Nu mi-a dat nici o șansă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 21:40

Petra Kvitova a fost sinceră la conferința de presă și a lăudat-o pe Monica Niculescu pentru victoria obținută azi. Sportiva noastră s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4. 

"Ce am făcut greşit azi? Încă de la început nu am putut juca cel mai bun tenis, am avut emoţii, nu am reuşit să mă relaxez aşa cum mi-am dorit.

Monica a jucat foarte solid şi nu mi-a dat prea multe şanse. Nu a ratat prea mult, sau nimic important, ceea ce eu, din păcate, am făcut. A fost dificil să progresez în meci.

Nu am fost nici şocată şi nici surprinsă, ştiam la ce să mă aştept pentru că am jucat împotriva ei pe iarbă.

Fizic sînt bine. Mă simt puţin obosită mental. Am mai fost tensionată şi nervoasă la începuturile de meci, dar de data asta am simţit că starea asta nu va trece repede şi va rămâne acolo", a spus Kvitova la conferința de presă.

"Pentru mine nu e o surpriză că în primul meci Karolina a învins-o pe Simona. Cred că supriza zilei a fost meciul meu. Cred în Karolina, e bine că a cîştigat. Acum aşteptăm ziua de mîine, unde sperăm să cîştigăm două puncte. Ştiu că va fi dificil împotriva Simonei chiar dacă ea a pierdut azi. Însă sper să fiu mai relaxată şi să cîştig"
Petra Kvitova

Detalii despre meciurile de azi de la Fed Cup AICI!

PROGRAM 

Duminică, ora 13:00
Simona Halep- Petra Kvitova
Monica Niculescu-Karolina Pliskova
Andreea Mitu, Raluca Olaru-Denisa Allertova, Barbora Strycova

TOATE MECIURILE SÎNT LIVETEXT PE GSP.RO ȘI TELEVIZATE DE DOLCE!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (16)
175003056202335
Jean Valjean  •  07 Februarie 2016, 04:45

Mâine doua puncte vom lua si ne vom califica. Simo-Petra 2-1 si Moni-Karo 2-1. Sper sa nu mai fie necesar dublul unde adversarele sunt redutabile. Hai România !

225096021158770
John Gionea  •  07 Februarie 2016, 02:43

Monicuta, minunata, Esti Romancuta de-a barbata Ai declarat cu gura ta Ca pe cehoaice le-*** teroriza Dar pe , Pedra, la Cluj, fato, Tu ai si..excutat-o!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

baddog2
baddog2  •  07 Februarie 2016, 00:59
Postat de westfield pe 07 Februarie 2016, 00:49

Baddog2...nu am zis nici o secunda ca si-a dorit Halep sa piarda...nu inteleg de unde ai ideea asta.

Bine nu m-am referit la tine in mod special, e adevarat ca ti-am raspuns tie dar in mare mesajul era pentru marii,,cunoscatori,,.Cand castiga toti spun ca a castigat pentru ca joaca cu adversare de 2 lei cand pierde acesti mari cunoscatori spun ca nu isi da interesul.sa le reamintesc multora ca Serena,Radwanska,Bouchard si chair Sharapova nicimacar nu joaca pentru echipele lor de Fed Cup.Cu mentiunea ca Sharapova este in lotul Rusei daor pentru a indeplini baremul de meciuri pentru calificarea la Rio.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează