SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

Deși s-a calificat fără emoții în "sferturi", Halep a întâmpinat probleme la Cincinnati: "Simțeam că o să mor pe teren" » Cine este următoarea adversară

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 09:16

Simona Halep a învins-o pe Daria Gavrilova în două seturi, scor 6-1/6-2 și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, însă afirmă că a avut probleme din cauza căldurii.

"A fost un meci foarte bun pentru mine, am jucat foarte bine. A fost foarte cald. După primul set, soarele m-a lovit destul de tare și simțeam că o să mor pe teren. Dar am știut cum să abordez situația.

Mă concentrez mai bine la punctele importante, am un serviciu mai bun și mai simt o presiune la aceste puncte importante, joc de parcă ar fi 0-0", a spus Halep la finalul meciului, conform Dolce Sport. 

Românca este într-o formă foarte bună și a ajuns la 12 victorii consecutive, iar în meciul următor o va întâlni pe Agnieszka Radwanska (locul 5 WTA), care a trecut în "optimi" de Johanna Konta (locul 13 WTA), în trei seturi, 6-7/6-4/6-0. 

Meciul dintre Simona Halep și Radwanska va avea loc la noapte, după ora 02:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
merace
merace  •  19 August 2016, 22:21

ma duc pe alte situri de sport... Aici nu se publica stiri de sport, ci doar pastrama de ocazie...

merace
merace  •  19 August 2016, 19:51

Asta da surpriza la New Haven! Collins (pe la locul 550 WTA) o bate pe Voegele (105 WTA).

merace
merace  •  19 August 2016, 19:26

La Cincinnati in sferturi, meciul Pliskova - Kuznetsova e strans: 6-3, 4-6.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează