SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP 2016

Dezvăluiri în direct: motivul pentru care TVR ar fi refuzat să transmită meciurile din Fed Cup ale României » Reacția televiziunii române

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 22:02

Partida de Fed Cup dintre România și Cehia a fost cel mai important eveniment sportiv al începutului de an, însă nu a putut fi urmărită de prea mulți români.

update 23:00

Dragoș Pătraru, angajat al TVR și realizatorul eimisiunii "Starea nației", contrazice pe blogul personal spusele lui Rareș Bogdan de la Realitatea tv și spune că a vorbit cu Emil Hossu-Longin, șeful sportului în TVR: "Drepturile pentru această competiție s-au luat acum aproape trei ani. Se licitează pe pachete, pe mai mulți ani, ca la handbal, dacă vreți un exemplu recent. În acea perioadă, un alt geniu al managementului tv, Stelian Tănase, le spunea angajaților TVR că televiziunea națională nu înseamnă doar sport și s-o lase mai moale cu transmiterea tuturor prostiilor. Fed Cup asta era una dintre prostii.

Dolce a cîștigat drepturile pe vremea cînd România nu conta în competiție, iar acum doi ani, pe vremea lui Stelian Tănase, Dolce a avut drept de prelungire. Ca idee, Dolce și RCS pot oferi, la fiecare licitație, de trei ori mai mult decît își permite TVR. Sigur, TVR ar trebui să aibă bani pentru aceste competiții, că ia 70 de milioane de euro anual de la populație, din taxa tv, dar asta e altă discuție", a scris Pătraru pe blogul său patraru.ro.

Meciul ar fi putut fi transmis de TVR, însă televiziunea publică ar fi refuzat să plătească 30.000 de euro pentru cele 5 meciuri, conform Fanatik, care citează emisiunea " Jocuri de Putere" de la RealitateaTV.

Suma, una foarte mică pentru piața TV, a fost achitată în schimb de DolceSport. 

România a pierdut cu 2-3 partida cu Cehia în sferturile de finală de la Fed Cup, după un decisiv jucat la dublu. Detalii aici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
1055475724483877
Slanina Eufrosina  •  08 Februarie 2016, 17:07
Postat de Alina Dumitrescu pe 08 Februarie 2016, 08:45

Digi nu are nici o scuza ca nu a preluat competitia.

Ba da! ...era reprezentativa României, iar nu a uNGARIEI!

sakamoto
sakamoto  •  08 Februarie 2016, 16:10

Nici meciul de rugby Romania-Portugalia, nu l-a transmis falimentara televiziune Valaha, condusa de incapabili-papagali. Bine ca sintem obligati-pina cind?-sa la platim salarii grase pampalailor, care sint angajati la aceasta institutie nenorocita. Cit dureaza?

robert1205
robert1205  •  08 Februarie 2016, 11:09

RUSINICA TVR. Acest eveniment trebuia vizionat de toti romanii.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează