SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAŢII

Dezvăluiri incredibile făcute de Șarapova despre Serena Williams: "Mă urăște pentru că am văzut-o plângând! I-a spus unui prieten: «Nu voi mai pierde în fața acestei mici nenorocite»"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 august 2017 09:46

Rusoaica Maria Șarapova, 31 de ani, a vorbit despre relația cu Serena Williams, 36 de ani, și a dezvăluit că cele două nu se înțeleg bine, nefiind deloc prietene.

"Eu și Serena ar trebui să fim prietene. Avem aceeași pasiune. Dar nu suntem. Doar când ai o rivalitate așa intensă poți găsi tăria să câștigi contra adversarei. Poate în viitor, când totul va trece, vom fi prietene", a spus Șarapova pentru revista People

Șarapova a vorbit și despre meciul din finala de la Wimbledon din 2004, când rusoaica, atunci în vârstă de 17 ani, o învingea categoric pe Serena (23 de ani), 6-1, 6-4.

"Când meciul s-a terminat, Serena a venit și m-a îmbrățișat. A spus ceva de genul «Ai făcut o treabă bună» și a zâmbit. Dar pe dinăuntru nu zâmbea.
Când am intrat în vestiar, Serena era acolo. Plângea și gâfâia. Am ieșit cât am putut de repede, dar știa că sunt acolo. Lumea se întreabă de ce nu o pot învinge, scorul fiind 19-2 pentru ea. Pentru mine, răspunsul vine din acel vestiar.

Cred că Serena mă urăște pentru că am fost acel copil mic și slăbănog care a învins-o la Wimbledon. Dar cel mai mult cred că mă urăște pentru că am auzit-o plângând. La puțin timp după turneu, i-a spus unui prieten că «Nu voi mai pierde niciodată în fața acele mici nenorocite»", a adăugat Șarapova.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
452333548303212
Ronald Roman  •  13 August 2017, 02:39

Asta-i aia prinsa dopata, nu?

2658694500839956
Bandrabur Gheorghe-Dan  •  12 August 2017, 15:59

Mie imi place Maria Șarapova asa cum e ea. Nu amestecam declaratiile cu parerile si ce spun unii si altii. E o jucatoare foarte buna si o luptatoare redutabila. Daca mai adaug ca e si frumoasa, ce-i mai trebuie unei sportive ca sa fie in top ? Bravo ei !

ticbis
ticbis  •  12 August 2017, 12:39

Dupa aceste marturisiri ale Sharapovei, ceea ce banuiam de mult se adevereste a fi o certitudine. De fapt, lucrurile stau exact pe dos: Nu Serena o uraste pe Masha, ci invers! Sunt convins ca Sharapova o urasate pe Serena din toti ficatii ei; si are si de ce, pentru ca in 15 ani a batut-o aia ca la fasole, scorul fiind astronomic, 19-2! Chestia ca a vazut-o plangand in vestiar e doar un motiv construit in mintea ei pentru a-si justifica frustralile si a-si alimenta ura. La scorul asta, nu numai ca Serena n-are niciun motiv s-o urasca, dar are toate motivele din lume s-o iubeasca!!! Daca vreti o analogie, lucrurile stau cam asa: eu n-am intalnit pana acum niciun stelist infocat care sa urasca Dinamo cu patima, nici n-ar avea de ce data fiind diferenta enorma de performante dintre cele doua echipe. In schimb, orice dinamovist uraste Steaua mai aprig decat isi iubeste propria lui echipa! Pentru ca are de ce! Q.E.D. :))!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează