SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Dezvăluiri șocante făcute de Caroline Wozniacki! Momente cutremurătoare la turneul de la Miami: "Mi-au amenințat părinții cu moartea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 19:38

Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată în turul secund al turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-0, 4-6, 4-6, de Monica Puig (24 de ani, 82 WTA).

După meci, în această seară, daneza a postat pe contul de Twitter un mesaj cutremurător, dezvăluind că a primit amenințări cu moartea în timpul partidei.

 "În seara trecută am pierdut un meci greu împotriva unui adversar puternic și a unui prieten, Monica Puig, la Miami Open. Sunt perfect conştientă că tenisul e un joc în care pierzi și câştigi.

Totuşi, în timpul meciului din seara trecută oameni din public mi-au ameninţat familia, au dorit moartea mamei și tatălui meu, mi-au spus în diferite feluri, pe care nu le pot repeta aici şi i-au spus nepoatei și nepotului logodnicului meu, care au 10 ani, «Taci naibii din gură».

În tot acest timp, oamenii de securitate și staff-ul nu au făcut nimic pentru a preveni asta şi au acceptat ca aceste lucruri să se întâmple. Eu încurajez fanii să fie alături de jucătorii favoriți și mă bucur când e o atmosferă spectaculoasă. Totuși, când anumite bariere sunt depășite, tenisul devine mizerabil pentru ambii jucători.

Sper că organizatorii de la Miami vor lua măsuri pentru că este un exemplu oribil pentru generaţiile următoare şi pentru fani. Îi doresc Monicăi tot binele pentru restul turneului", a fost mesajul Carolinei Wozniacki.

 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
368023036732853
Iuga Mircea  •  26 Martie 2018, 07:40

Cauta justificari ptr. imfrangere,e de toata jena ,asa a facut si cand a jucat contra lui Monica Niculescu .A zis ca striga cand da in minge .Nimic nu-i convine.Sa-i fie rusine,nu asa se comporta o tenismena de pe locul 2 in lume,toata lumea e de vina,mai putin ea!!!!!!!!!!

132331260571303
Popa Basca  •  25 Martie 2018, 12:34

Are dreptate Milka!!! Pai cum dreaqu sa-ti mai arda de joc,cand uratii aia ii spun tangaului sa taca naibii din gura? Aia chiar nu au auzit de expresii mult mai plastice,ca "taca-ti fleanca","ciocu' mic","inchide pliscul" si altele,la fel de elegante?Pai,cum sa nu-ti stagneze lactatia,dupa o asemenea lipsa de respect?

ludasmatyi
ludasmatyi  •  25 Martie 2018, 10:37

Mesaj elegant,plin de fair play si un adevar total ! Daca organizatorii nu vor lua masuri pentru a tine in frau pe spactatori,vor pierde din prestigiul turneului enorm de mult: nu vor participa jucatorii seriosi...vor lipsi spactatorii pretentiosi...va scade cota de marketing si de interes general !! Sint unele natiuni fara cultura adecvata,care sustin reprezentantii intr-un mod nesportiv,care deranjeaza intelectul si jucatorii !! Sportul ar trebui sa fie cu totul altceva...din pacate a devenit si o manifestare nationalista !!Foarte multe lucruri ar trebuii sa fie interzise prin regulament,de exemplu: fluturarea steagurilor...strigarea numelor jucatorilor...zgomotul provocat prin diferite metode...urlatul in timpul jocului efectiv !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează