SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2017

Dialog haios între cei doi campioni de la Wimbledon » Garbine Muguruza: "Ești gata de dans, Roger Federer?". Replica elvețianului și reacția Mirkăi

Garbine Muguruza, foto: reuters +1   FOTO
Garbine Muguruza, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 10:49

Garbine Muguruza, jucătoarea care s-a impus pe tabloul feminin de la Wimbledon, i-a adresat o invitație lui Roger Federer, omologul ei de la masculin.

" Roger Federer, ești pregătit de dans?", a scris Garbine pe twitter, în timp ce se îndrepta spre petrecerea campionilor de la Wimbledon. Elvețianul, mare admirator al mesajelor în 140 de caractere, i-a replicat: "Hai, să te văd!".

Dialogul dintre cei doi a făcut deliciul utilizatorilor, care au speculat pe seama reacției pe care ar avea Mirka Federer, soția elvețianului. Iată una dintre variante:

 

Garbiñe Muguruza, the Champions' Dinner. #wimbledon

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on

Ca informație, dansul dintre cei doi nu a avut loc!

19 trofeede Grand Slam are Federer, record absolut la masculin. Muguruza are două.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
weyland
weyland  •  17 Iulie 2017, 13:53

Stire de can-can, fara continut.. tipic gsp!

10154976492293690
Szasz Andrei  •  17 Iulie 2017, 12:30

Ostapenko mai e buna la dans. Poate va dansa la US Open dupa finala, de bucurie, ca si Muguruza ! Poate tot cu Federer ! Nu e pentru cine se pregateste, mai e si pt. cine se nimereste ! Cine ar fi crezut ca Monica Niculescu va face performanta la Wimbledon, inaintea Simonei, inaintea Soranei Carstea sau a Irinei Begu, chiar daca la dublu !? E bine ca avem al doilea turneu de GS in finala cu o romanca. Nu trebuie sa te pregatesti pana la batranete ca Na Li sau Flavia Pennetta sa castigi un GS, trebuie sa te duci la turneu si sa-l castigi, ca Ostapenko sau Muguruza ! Foarte simplu spus !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close