SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Dilema Simona Halep » Americanii caută răspunsuri în privinţa româncei: 5 motive pentru care nu e foarte mediatizată

Articol de GSP - Publicat marti, 20 mai 2014 00:00 / Actualizat marti, 20 mai 2014 15:11

Acensiunea fulminantă a Simonei Halep i-a determinat pe americani să-i analizeze cariera. Jurnaliştii de la bleacherreport.com se întreabă de ce jucătoarea română nu este mediatizată aşa cum ar trebui avînd în vedere nivelul foarte înalt la care a ajuns.
" Simona Halep a ajuns pe locul 4 WTA şi are o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, în afară de faniu înrăiţi de tenis, puţini oameni recunosc numele ei la nivel mondial. Halep a ajuns in finala de la Madrid în urmă cu cîteva săptămîni şi i-a luat primul set Mariei Şarapova.

Anul trecut, Halep a cîştigat şase titluri WTA. Numai Serena Williams a cîştigat mai mult. De asemenea, a urcat de pe locul 47, pe locul 11. Totul cu foarte puţină mediatizare. Dacă vizitezi site-ul WTA, vezi mai multe fotografii şi articole despre Eugenie Bouchard, care e pe locul 19. Bouchard a fost promovată de agentul ei ca fiind noua Maria Şarapova pentru că e înaltă, blondă, considerată o fată atractivă, dar şi cu un joc bun.

iDar de ce Halep nu e medatizată la fel? Şi ea este atractivă. E plăcută şi zîmbeşte des. Şi are un joc extraordinar în teren. Motivul pentru Halep e pusă în umbră ţine probabil de marketing, şi nu de abilităţile ca sportivă", scriu americanii, care au stabilit 5 motive pentru care Halep nu e mediatizată:

1. E considerată o tenismenă din liga celor mici
2. N-a cîştigat un turneu de Grand Şlem
3. Vorbeşte o engleză cu accent străin
4. Nu e înaltă
5. Nu e blondă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
mmara
mmara  •  21 Mai 2014, 19:12
Postat de williamfaulkner pe 21 Mai 2014, 10:58

Se porneste de la o idee falsa, Simona e destul de mediatizata la ora actuala. Chiar mai mult decat ar trebui si cu siguranta mai mult decat ar vrea ea, pentru ca declara tot timpul ca "o obosesc" evenimentele astea mult prea dese. Si pe internet sunt sute si sute de articole despre Simona, in toate limbile Pamantului, pe YouTube sunt nenumarate filmulete cu Simona, facute cu diverse ocazii, si nu e emisiune de tenis a vreunui post TV in care sa nu se zica macar cateva vorbe si despre Simona. Trebuie doar sa te intereseze subiectul si sa stii limbi straine, ca ai ce citi despre aceasta fata talentata si frumoasa si despre jocul ei minunat.

Ai dreptate ! Despre Simona s-a scris frumos și chiar elogios, însă, nu totdeauna în românește. Să ne încumetăm să citim și în alte limbi !

vasylk
vasylk  •  21 Mai 2014, 15:41

stati linistiti ca halep a aparut de putin timp de aia nu e asa mediatizata.sa vedeti daca castiga roland garros cum va sari toata lumea pe ea.

vasylk
vasylk  •  21 Mai 2014, 15:38

ce wozniacki a castigat un grand slam? sau e mai frumoasa coltata aia?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează