SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Discurs emoționant al Soranei după victoria de la Australian Open: "Anul trecut, plângeam de frustrare" » Ce spune despre accidentările care i-au sabotat cariera

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 11:49

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 2 de la Australian Opne, după ce a trecut de Irina Kromacheva, scor 6-2, 6-1. În turul următor, Cîrstea o va întâlni pe Carla Suarez Navarro.

După meci, Sorana a vorbit despre problema la umăr care a făcut să cadă în clasamentul WTA și despre cum decurge recuperarea după fiecare meci și după fiecare antrenament, pe care le termină cu o pungă de gheață pe umăr.

"Umărul nu mă mai doare, doar că trebuie să fac exerciții zilnic, recuperare zilnic. Îmi ia foarte mult timp pentru că altfel apare din nou durerea. Trebuie să țin sub control, așa că gheața e literă de lege după fiecare antrenament sau meci.

Pentru mine au fost momente grele, în special când am fost un an și jumătate departe de teren și făceam exerciții. Făceam tot ce trebuie și nu vedeam nicio îmbunătățire. Iar mental este foarte greu să vrei, însă corpul să-ți spună «nu»", a spus Sorana Cîrstea pentru treizecizero.ro.

Cîrstea a povestit cum a fost revenirea la Melbourne.

"Când am revenit în Melbourne, eram ca un copil într-un magazin de jucării, totul mi se părea din ce în ce mai frumos. Chiar i-am zis domnului Marius (n.r. Marius Comănescu, antrenorul) «domnul Marius, n-am mai fost niciodată atât de fericită să vin la un turneu", a adăugat Sorana.

Vezi aici rezultatele româncelor din primul tur la Australian Open

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  16 Ianuarie 2017, 19:11
Postat de wulf pe 16 Ianuarie 2017, 12:32

Cea mai talentata tenismena din Romania din ultimii ani

ai baut gaz?

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Ianuarie 2017, 12:48

Cred ca e frumusica de ieri din poza. Bravo ei ,succes in continuare!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  16 Ianuarie 2017, 12:47

Trebuie sa faca tot posibilul sa dea lovitura la AO anul asta. E pacat ca o jucatoare atat de talentata si cu atatea atuuri nu a reusit mai mult in tenis. Nu e insa totul pierdut. Un turneu reusit acum ii poate aduce satisfactii financiare si ii poate reda increderea de care are atata nevoie. Succes!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close