SPORTURI  »  TENIS  »  PARIS

Distribuţie stabilită » Milos Raonic şi Kei Nishikori sînt ultimii sportivi care s-au calificat pentru Turneul Campionilor

Milos Raonic
Milos Raonic

Articol de - Publicat duminica, 02 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 21:33

Rezultatele de la turneul Masters de la Paris au stabilit ultimii jucători care se vor înfrunta la Londra pentru unul dintre cele mai preţioase trofee ale anului.
Patru locuri mai erau disponibile înaintea începerii competiţiei din capitala Franţei. Novak Djokovici, Roger Federer. Stanislas Wawrinka şi Marin Cilici aveau deja biletele în buzunar.

La Paris, primul care şi-a asigurat locul a fost Andy Murray, după o toamnă nebună cu trei trofee şi după ce l-a învins în turul al treilea pe Grigor Dimitrov. Vineri i s-a alăturat Tomas Berdych, după ce a trecut de Kevin Anderson în sferturi de finală. Iar mai pe seară, Milos Raonic şi Kei Nishikori. Canadianul în vîrstă de 23 de ani a obţinut cea mai mare victorie a carierei, învingîndu-l pe Roger Federer în două seturi, 7-6 (5) 7-5. El a fost ajutat apoi şi de Kei Nishikori, care a trecut de David Ferrer cu 3-6 7-6(5) 6-4, tot în "sferturi". Raonic şi Nishikori se califică pentru prima oară la balul de final de an. "Nu contează de cîte ori ajungi acolo, nu va fi niciodată o competiţie de rutină. E mereu dovada că ai avut un sezon foarte bun şi mai ales în era în care concurează Djokovici, Federer, Nadal sau Murray, aşa că practic rămîn doar patru locuri pentru care toţi ceilalţi se luptă",a spus Tomas Berdych, care s-a calificat pentru a şasea oară la Turneul Campionilor.Tragerea la sorţi a grupelor are loc luni.

Un român la dublu
Tot la Paris au fost stabilite şi cele mai bune opt perechi care vor juca la Londra. Printre ele se află şi Horia Tecău cu Jean Julien Rojer. Ambii sînt pentru a treia oară la Turneul Campionilor. Celelalte perechi sînt Bob şi Mike Bryan, Daniel Nestor şi Nenad Zimonjici, Alexander Peya şi Bruno Soares, Julien Beneteau şi Eduard Roger-Vasselin, Marcel Granollers şi Marc Lopez, Ivan Dodig şi Macelo Melo , Lukasz Kubot şi Robert Lindstedt.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează