SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2022

Decizie incredibilă luată în cazul lui Djokovic » Australienii vor transmite live procesul sârbului

Novak Djokovic
Foto: Imago
Novak Djokovic Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 21:10 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 23:32

Sârbul Novak Djokovic (1 ATP, 34 de ani) se va judeca luni cu autoritățile australiene pentru a-și câștiga dreptul de a participa la Australian Open.

Procesul nu va fi unul normal. Din cauza scandalului uriaș din această săptămână, jurații australieni au decis ca audierea lui Djokovic să fie transmisă în direct în toată lumea.

Decizia a fost luată pentru a afișa o totală transparență în această speță și pentru a nu se lăsa loc de interpretări. Procesul este programat luni, 10 ianuarie, de la 01:00 dimineața, ora României, anunță publicația sport.blics citată de Eurosport.

Apărarea lui Novak Djokovic, demontată » Cum încearcă avocații să-l scape de carantină + de ce motivarea lor e șubredă
AUSTRALIAN OPEN
Apărarea lui Novak Djokovic, demontată » Cum încearcă avocații să-l scape de carantină + de ce motivarea lor e șubredă

Adversarii, speriați de Djokovic

Nick Kyrgios (26 de ani, 93 ATP) crede că Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) va fi mare favorit la Australian Open 2022, dacă primește acceptul autorităților de a participa.

Vulcanicul Nick Kyrgios a fost implicat de-a lungul anilor în mai multe contre cu Novak Djokovic. Sportivul australian crede că sârbul își va lua energia din actualele probleme și că va zburda la Australian Open, dacă va avea voie să joace.

„Dacă va primi acceptul de a participa la Australian Open, nu vreau să îmi iasă în cale. Îl cunosc bine și știu de ce este capabil când e nervos. Se mobilizează exemplar și nu mai ține cont de nimic. Nu vreau să am de-a face cu acel Novak! Aceste probleme îl vor alimenta. Asta e părerea mea. 

Nu ajungi un campion atât de mare dacă nu poți depăși astfel de obstacole. Sunt sigur că a trecut și prin lucruri mai urâte în carieră. Concluzia e că eu chiar nu vreau să joc împotriva lui acum. Las misiunea altcuiva”, a spus Kyrgios, potrivit The Age.

Citește alte știri din tenis:

Djokovic nu e singurul! 10 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Alte două exemple din tenis

O jurnalistă din Serbia comentează pentru GSP.ro cazul Djokovic: „Dacă nu te vaccinezi, stai acasă! Nu va scăpa cu reputația intactă” + Detalii neștiute despre situația familială a lui Nole

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Ianuarie 2022, 17:19

Se va face și un film, care va aduce bani de 100 de ori mai mulți decât dacă sârbul câștiga turneul.

176901212832165
Dan Petnaise  •  09 Ianuarie 2022, 17:16

Regie de toată jena. Sârbul și Australia vor câștiga mediatic mai mulți bani decât la AO.

136836120080947
Haita Valentin  •  09 Ianuarie 2022, 14:38
Postat de Haita Valentin pe 09 Ianuarie 2022, 14:37

E problema lui in sensul ca raspunde pentru faptele lui...Da-mi voie sa ma indoiesc ca n-ai inalcat niciodata legea :)

incalcat*

Vezi toate comentariile (54)
Comentează