SPORTURI  »  TENIS  »  SCANDALUL PARIURILOR

Djokovici a fost implicat în blaturi pentru pariuri? » Dezvăluire neaşteptată în presa internaţională şi reacţia sîrbului: "Ce să mai zic?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 18:06

Scandalul meciurilor trucate în tenis a izbucnit fix înainte de Australian Open după o anchetă a celor de la BBC.

Britanicii susţin  că nu mai puțin de 16 jucători din top 50 au "blătuit" meciuri în ultimii 10 ani, iar unul ar fi chiar prezent la această ediţie de la Melbourne. Printre ei ar fi și jucători care au cucerit titluri de Mare Șlem, care au fost lăsați să-și continue activtatea.

În aceste zile a fost acuzat chiar şi liderul ATP, Novak Djokovici. Conform publicaţiei Tuttosport, cel mai bun jucător al lumii ar fi pierdut intenţionat un meci cu Fabrice Santoro, din 2007, de la Mastersul de la Paris.

Imediat a venit şi reacţia lui Djokovici, acesta susţinînd că afirmaţiile sînt absurde:

"Răspunsul meu? Mereu vor fi speculaţii, în special în aceste zile. În tenis şi alte sporturi mereu sînt multe acuzaţii. Nu am mai multe de zis. Pînă nu vine cineva cu dovezi, totul va rămîne doar o speculaţie.

Ce să mai fie de zis? Am pierdut acel meci. Nu ştiu dacă vreţi să creaţi o poveste despre acel meci sau despre alţi favoriţi care pierd în meciurile de debut. Cred că este absurd. Oricine poate scrie despre orice meci. Acesta este punctul meu de vedere. Nu au fost însă prea multe meciuri cînd jucătorii de top au pierdut în primele runde în ultimii 10 ani.

Poţi lua orice meci în care un jucător de top a pierdut şi să creezi un subiect. Dar nu este susţinut de dovezi. Sînt doar speculaţii", a spus Djokovici.

Sîrbul este în optimi la Australian Open şi vînează al 6-lea trofeu din carieră la primul Mare Şlem al anului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  23 Ianuarie 2016, 08:22

A inceput sarbul sa castige prea mult si casele de pariuri nu mai pot castiga cat si-ar dori deci hai sa dam in el!!! Pentru un sport curat ar trebui interzise pariurile, pentru ca in ultimii ani casele de pariuri au aparut ca ciupercile dupa ploaie. Statistic este clar ca dupa inmultirea exponentiala a caselor de pariuri in ziua de azi sunt mult mai multe rezultate ciudate in toate sporturile decat acum 10 ani de exemplu.

1091476690869050
Vali Dobre  •  22 Ianuarie 2016, 21:16

A pierdut cu Murray, nu cu Hanescu, mai Georgica!

georgik89
georgik89  •  22 Ianuarie 2016, 18:46
Postat de tzusti_reloaded pe 22 Ianuarie 2016, 18:35

I A DISPERAT NOLE.. FIX PE AIA CARE AU.. CELE MAI MULTE CASE DE PARIURI.. E O INTAMPLARE? AIUREA PIERD BANI..MULTI TOCMAI PT CA CASTIGA TOT.. REMEMBER? 2 FELURI DE BLATURI..OFICIALE SI.. NEOFICIALE.. DEMOLATI L MAH FIRATI AI DRAQ

Ia vezi modul in care a pierdut finala de la Wimbledon impotriva lui Murray.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează