SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

Djokovici, aniversare amară la împlinirea vârstei de 30 de ani » Înfrângere în finala de la Roma

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat duminica, 21 mai 2017 23:30

Germanul cu origini ruse Zverev l-a învins surprinzător pe fostul lider ATP Djokovici cu 6-4, 6-3 după o oră şi 23 minute.

Sârbul a început slab partida, cu o dublă greşeală şi cu o lovitură cu rama. Germanul a reuşit un break în primul game şi şi-a adjudecat primul set cu 6-4. La fel s-a întâmplat şi în setul secund, când Zverev a încheiat partida tot cu un break.

Germanul în vârstă de 20 de ani şi înalt de 1,98 metri a dominat meciul prin servicii foarte puternice şi precise.

Djokovici a pierdut pentru a doua oară consecutiv finala de la Roma pe care o câştigase de 5 ori în carieră şi a ratat astfel şansa de a deţine solitar recordul pentru cele mai multe titluri de Masters 1000.

Ce au declarat ambii jucători la finalul meciului:

''Să ţin trofeul de campion şi să-l primesc din partea domnului Laver este ceva incredibil, ceva foarte special pentru mine, de care îmi voi aminti tot restul carierei. Iar faptul că am jucat împotriva lui Novak, unul dintre cei mai mari jucători din istorie, este o mare onoare să fiu pe acelaşi teren cu el şi să joc această finală extraordinară'', a declarat Zverev.

''Nu am jucat nici măcar aproape de evoluţia din urmă cu o zi când am făcut una dintre cele mai bune partide din viaţa mea. Îmi place senzaţia de a juca pe terenul central al unuia dintre cele mai bune turnee din lume'', a declarat Djokovici.

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  22 Mai 2017, 08:37

Chiar nu a spus nimic despre invingator? Asa ceva...

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  22 Mai 2017, 02:00

Pentru Birgit Auner: lasă-i în plata Domnului sau, mai sigur, pe mîna mea, că-s proşti făcuți grămadă; dar nu pentru eroarea asta, ci pentru că aşa i-a făcut mama proştilor. Nu am mai întîlnit în viața mea un ziar mai prost făcut ca foaia asta penibilă, mincinoasă şi îngenuncheată.

10207000452071253
Birgit Auner  •  22 Mai 2017, 01:15

Gazeta de doi bani! Nu sunteti nici macar in stare sa dati un rezultat corect. Zverev a castigat cu 6-4, 6-3!!! Nu sunteti in stare sa dati un copy paste de pe un site de specialitate?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează