SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

Djokovici şi Nadal, în finala de la Indian Wells! Sîrbul l-a învins pe Federer!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 04:48

Novak Djokovici s-a calificat în finala turneului de Masters de la Indian Wells.

Sîrbul l-a învins în semifinale pe Roger Federer, cu 6-3, 3-6, 6-2 şi urmează să îl întîlnească în ultimul act al competiţiei pe liderul mondial, Rafael Nadal. Ibericul a trecut în minimum de seturi de Juan Martin del Potro, cu 6-4, 6-4.

Să revin după o lună şi ceva în care nu am participat la nici un turneu şi să reuşesc să mă calific în finală, este un lucru fantastic. Pentru mine este foarte important. Să cîştig meciuri ca cel de astăzi înseamnă că am revenit la un nivel înalt”, a declarat ibericul.

Coming back after one month and a few more days outside of competition, to come back and play a final another time is fantastic news for me,” he said. “It's a lot of points, and for me is really, really important this coming back. Winning matches like today is how you can come back to your highest level.”

Datorită acestei victorii, Novak Djokovici va urca pe locul doi în clasamentul ATP, de la începutul săptămînii viitoare. După acest meci, scorul întîlnirilor directe dintre Federer şi Djokovici din acest an este de 3-0 în favoarea sîrbului.

Am jucat de foarte multe ori cu Nadal, mai ales în ultimele faze ale turneelor. Ştiu cum mă voi simţi, deci sînt pregătit. Îmi doresc acest trofeu la fel de mult ca el, amîndoi vom intra mîine pe teren cu dorinţa de a cîştiga”, a declarat sîrbul.

Roger Federer, deţinătorul a trei trofee la Indian Wells, va juca în finala de dublu alături de conaţionalul său, Stanislas Wawrinka. Cei doi elveţieni vor juca împotriva perechii Alexandr Dolgopolov/Xavier Malisse.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rapidistuadi
rapidistuadi  •  20 Martie 2011, 13:36

DE DATA ASTA FED A AVUT GHINION CU SARBUL SA VAZUT CA NU A FOST PESTE FED DA ESTE NOROCOS ODATA SI O DATE SE VA TERMINAT SI NOROCUL ASTUIA FED A FACUT O PARTIDA BUNA ASEARA CRED CA E PE DRUMUL CEL BUN

diss
diss  •  20 Martie 2011, 04:55

Bate Rafa,cu asta cand vrea sa castige nu te pui! Vamos Rafa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează