SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Djokovici, uimit de finala dintre Federer și Nadal: "Acest meci a mers mai departe de tenis"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 11:46

Novak Djokovici (2 ATP) a vorbit în termeni laudativi despre finala de la Australian Open dintre Federer și Nadal, câștigată de elvețian în cinci seturi.

"Nu am fost surprins că Federer a câştigat la Melbourne. Întotdeauna te aştepți de el să joace la cel mai înalt nivel atunci când e apt. El a fost accidentat şase luni, a venit în turneu cu prospeţime şi a jucat un tenis incredibil. Nu pot decât să-l felicit.

Finala dintre Federer şi Nadal este un reper important în sport pentru acest an. Acest meci a mers mai departe de tenis. Este una dintre cele mai mari rivalităţi sportive din toate timpurile. Nadal a jucat şi el bine şi ambii au arătat de ce sunt doi mari campioni în teren şi în afara lui.

A fost un moment mare pentru tenis, indiferent de modul în care ai privit meciul", a spus sârbul de pe locul 2 ATP.

Roger Federer l-a învins pe Nadal în finala de la Australian Open, după un meci superb de cinci seturi, adjudecându-și astfel cel de-al 18-lea titlu de Mare Șlem din carieră. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1701069940184156
Florin Ion  •  02 Februarie 2017, 13:00

Un adevarat domn Nole! Si mai ales OM! Putin stiu cati bani a bagat, dupa inundatiile din Serbia, in ajutorarea sinistratilor! Si nu numai! Asta pt ca nu l-a interesat sa-si faca reclama!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează