SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

"Doamne, ăsta chiar știe să antreneze!" » Fază genială cu Darren Cahill și Simona Halep, în tensiunea meciului! Cum a explicat la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2016 09:37

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams, în sferturile de finală de la Indian Wells, scor 4-6, 3-6, dar și-a regăsit zâmbetul. Camerele TV au suprins un moment inedit când Darren Cahill a coborât pe teren, ca să o consoleze pe jucătoarea noastră.

Simona a legat 3 victorii pentru prima oară în acest an într-un turneu, dar s-a lovit de zidul Serena Williams, care nu i-a acordat nicio șansă în sferturi (statistica arată grav). Jucătoarea noastră a apelat la australianul care îi conduce echipa tehnică, iar acesta și-a folosit șarmul pentru a o scoate din tensiunea partidei cu americanca.

Venit pe bancă, alături de Simona, Darren a fost surprins de camerele TV în timp ce explica și gesticula. Halep se uita la el, după care amândoi au izbucnit în râs, în ciuda faptului că Serena o conducea pe tabelă. 

A urmat imediat un val de entuziasm pe twitter, acolo unde chiar contul WTA a postat imaginea cu cei doi protagoniști izbucnind în râs, iar unii dintre fani au aplaudat momentul, sugerând că antrenorul știe să-și detensioneze eleva: "Doamne, tipul ăsta chiar știe să antreneze!".

La conferința de presă de după meci, Simona a explicat: "Am stat patru săptămâni departe de el și, sincer, nu mai înțelegeam nimic din ce vorbea! Noroc că a vorbit mai rar!" :D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
talpaiadului
talpaiadului  •  18 Martie 2016, 03:36
Postat de Oana Miulescu pe 17 Martie 2016, 16:19

Cred ca pierdut din cauza lui Smiley :)) " love is in the air".

Smiley, ceasul rau, pisica neagra si asa mai departe. Nu ca ar fi Serena net superioara la toate capitolele, Doamne-fereste...

mobilajucarii
mobilajucarii  •  17 Martie 2016, 22:13

Simona a ras pe teren inca dinainte de a veni Cahill, nu a facut decat sa-l "contamineze" cand a venit sa-i dea sfaturi.

854909254554738
Stefan Alexandru  •  17 Martie 2016, 17:41

A fost o faza geniala, intr-adevar, doar ca imediat dupa acest moment de geniu Serena a facut breakul si a castigat meciul

Vezi toate comentariile (32)
Comentează