SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Doi experţi în tenis au fost uluiţi de succesul Simonei Halep în faţa Serenei Williams: "Ce-a fost asta?"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 13:45

Victoria Simonei Halep i-a surprins şi pe experţii din lumea tenisului. Aceştia au scris tot felul de mesaje pe Twitter după meciul cu Serena Williams. 

Fosta mare jucătoare Chris Evert a fost prima care a comentat rezultatul: "Am urmărit o victorie cu 6-0, 6-2 a Simonei Halep care s-a dovedit a fi foarte solidă, agresivă şi rapidă în faţa Serenei, care nu şi-a găsit jocul obişnuit", a scris pe Twitter Chris Evert.

De asemenea, fratele lui John McEnroe, Patrick, a avut o reacţie amuzantă: "M-am trezit şi am văzut rezultatul şocant al Simonei Halep. Ce-a fost asta?", a scris Patrick McEnroe pe Twitter.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
supersolo
supersolo  •  24 Octombrie 2014, 01:07

Ce spun americanii in presa lor ar trebui sa ne intereseze mai putin ...vad ca ai nostri din presa au luat-o razna rau...e mai rau ca in presa comunista...aranjamente ..tertipuri...alegeri preferentiale...e de toata coma . Ce as vrea eu ? Sa bata Simo tot ce intalneste in cale...iar daca pierde ...tot Simona ramane cu acelasi zambet , cu aceeasi inocenta si in fond nu ne-o fura nimeni. E a noastra si cu bune si cu rele...si cu victorii si cu infrangeri si mai ales cu acelasi fair-play atat de rar in tenis. Aici respectul fata de tenis si competitie e mai presus de alte sporturi pline de blat.e un sport individual in care cel mai bun ramane sub reflectoare...Hai Simona !!!

stany13
stany13  •  23 Octombrie 2014, 19:05
Postat de johhny_cage pe 23 Octombrie 2014, 16:12

Daca tot citati de pe twitter, postati si embedurile, sa vedem daca macar v-ati obosit sa le cautati voi. Chiar il urmariti pe fratele lui McEnroe?

a dat retweet Chris Evert la tweet-ul lui Patrick....si e de ieri chestia!

johhny_cage
johhny_cage  •  23 Octombrie 2014, 16:12

Daca tot citati de pe twitter, postati si embedurile, sa vedem daca macar v-ati obosit sa le cautati voi. Chiar il urmariti pe fratele lui McEnroe?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează