SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Reacţia lui Bouchard a făcut înconjurul lumii! Două jucătoare o fac praf după gestul făcut în faţa lui Dulgheru!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 aprilie 2015 14:42

Eugenie Bouchard a reușit să atragă atenția după gestul urît făcut în fața Alexandrei Dulgheru. Imaginile au ajuns chiar și sub ochii altor jucătoare din circuit.

Pauline Parmentier a fost foarte acidă, lăsînd oarecum de înțeles că ar trebui luate măsuri împotriva canadiencei: "S-a atins o limită", a scris franţuzoaica pe Twitter.

Alize Cornet, locul 28 WTA, a venit rapid și ea cu o reacție fiind dezamăgită de gest: "Cîtă sportivitate...", a comentat și aceasta.

Partida de Fed Cup Canada - România va avea loc în acest weekend la Arena Maurice Richard din Montreal, de la ora 20:00, în direct la DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește aici mai multe detalii și vezi VIDEO cu gestul lui Bouchard!

Programul complet:
Sîmbătă, 18 aprilie, ora 20:00
Francoise Abanda – Irina Begu
Eugenie Bouchard – Alexandra Dulgeru
Duminică, 19 aprilie, ora 20:00
Eugenie Bouchard – Irina Begu
Francoise Abanda – Alexandra Dulgheru
Dabrowski/Fischman – Mitu/Olaru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
adriann_
adriann_  •  19 Aprilie 2015, 11:48
Postat de marioa pe 18 Aprilie 2015, 19:53

Cont... Si nu te mai uita in gura lui Nastase ca ala e dus cu capul. Tenisul, sau sportul in general, de acum nu mai sunt ce erau pe vremea lui. Acum au devenit adevarate industrii si daca te uiti la toate competitiile mondiale, olimpice sau continentale ai mari surprize. Nu vezi in niciun sport marile vedete rupand gura targului. Multi nici nu participa. Pe vremea lui Nastase erau doar turneele de mare slam si alte 4-5 turnee sporadice. Nu era nici maacr sport olimpic. Asa ca aveau timp si de meciuri demonstrative dar si de meciuri de Cupa Davis care nu erau mai mult de 3 intr-un an. Tu crezi ca americanii sughita si urla ca marile vedete din NBA nu joaca in echipa nationala a SUA la Mondiale sau Olimpiade? Sau cei din NHL? Nu sughjite si nu urla nimeni tataie ***. Iar la acest meci cu Canada scuze, cand joci cu o echipa care are o jucatoare din primele 10 iar celelalte sunt undeva intre 200 si 500 atunci poti juca si castiga si fara Halep. Sa se remarce si celelalte jucatoare. caci si daca pierd cu Bouchard, lucru care I se putea intampla si lui Halep caci nu prea a invins-o pe Bouchard, tot nu vad de ce sa nu castige cu cealalta precum si la dublu. Mai ganditi si voi inainte de a face pe patriotii cretini. In meciul anterior cu Spania ce a facut Halep? A pierdut un meci si tot ne-am calificat iar lotul Spaniei era mult peste cel al Canadei in afara de prima jucatoare.

Inainte sa vorbesti prostii mai bine te-ai uita cum stau canadiencele in clasamentul de dublu. Pentru ca, pana una-alta, daca ne bat la dublu devin favorite certe la calificare. In rest, omul ala ti-a explicat ceva, dar tu n-ai inteles nimic: Halep face o caruta de bani din contracte de publicitate primite aici in tara, pentru ca o gramada de romani sunt fanii ei. Pentru oamenii astia trebuie sa vina la Fed Cup, ca daca nu poate astepta linistita marele contract cu Adidas adus de Tiriac =))

10153094821038891
Catalin Latcu  •  19 Aprilie 2015, 06:06

Pentru ca un vis să se îndeplinească, trebuie să fie al tău şi numai al tău. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câstige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

jedela
jedela  •  19 Aprilie 2015, 03:42

tipic quebecoasa. la cata educatie au astia aici ,gestul este unul normal.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează