SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA DAVIS

Duel de cinci stele în Cupa Davis » Djokovici și Murray se for înfrunta în sferturi

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 11:43

Deținătoarea Cupei Davis, Marea Britanie, va întâlni Serbia în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, iar capul de afiș al confruntării va fi meciul dintre ocupanții primelor două poziții în clasamentul ATP, Novak Djokovici și Andy Murray.

Djokoviic are nu mai puțin de 22 de victorii în întâlnirile cu Murray, în timp ce britanicul a învins de nouă ori. Ultima întâlnire dintre cei doi a fost în finala Australian Open, în care sârbul s-a impus în trei seturi, 6-1, 7-5, 7-6.

În primul tur, Marea Britanie a învins echipa Japoniei cu 3-1 (n.r. ultimul meci nu s-a mai disputat), în timp ce Serbia a trecut de Kazahstan cu scorul de 3-2.

Sferturile de finală vor avea loc în perioada 15-17 iulie. Program complet:

Italia vs Argentina
Franţa vs Cehia
SUA vs Croaţia

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează