SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

După Murray, încă un nume mare s-a retras de la Miami: "Accidentarea s-a agravat, e șocant pentru mine"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 martie 2017 17:31

Novak Djokovici, numărul doi mondial din ATP, a anunțat că s-a retras din turneul Masters de la Miami din cauza unei accidentări la cot care i-a recidivat.

"Am veşti dezamăgitoare pentru voi în ceea ce priveşte turneul Miami Open. Medicul meu a recomandat ferm să nu joc, deoarece accidentarea mea la cotul la care am probleme de câteva luni s-a agravat în ultima săptămână.

Voi face tot ce voi putea pentru a mă reface ca să revin pe teren cât mai curând posibil. Din păcate nu îmi voi putea apăra titlul la Miami. Credeţi-mă, este la fel de şocant pentru mine cum este pentru voi", a scris Djokovici pe o rețea de socializare.

De la turneul din Floria și-a anunțat absența și liderul modnial Andy Murray, tot din cauza unei accidentări la cot.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  21 Martie 2017, 18:00

PACAT.......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează