SPORTURI  »  TENIS  »  CLASAMENTUL WTA

E oficial: "coşmarul" Maria Şarapova i-a luat locul 2 mondial Simonei Halep. Iar situaţia poate deveni mai rea

Maria Șarapova la Beijing, foto: reuters +3   FOTO
Maria Șarapova la Beijing, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 04 octombrie 2014 16:36

Maria Şarapova s-a calificat în finala de la Beijing, prin urmare, românca Simona Halep nu va mai fi numărul 2 mondial, începînd de luni.

Maşa nu a avut emoţii cu Ana Ivanovici, de care a dispus în semifinalele de la Beijing cu un sec 6-4, 6-0, bifînd astfel, indiferent ce se întîmplă în finală,

6336 puncte, cu 90 de puncte mai mult decît suma de puncte cu care Simona termină această săptămînă.

Şarapova o întîlneşte în finala de la Beijing pe cehoaica Petra Kvitova, care are şi ea şansa de a urca pe locul 2 WTA, izgonind-o astfel pe Halep din top 3 mondial. Dacă se impune în finală, Kvitova acumulează o zestre de 6476 puncte.

Kvitova a trecut în semifinale de australianca Samantha Stosur, după 3 seturi disputate, scor 6-3, 5-7, 6-2.

Simona Halep a reţinut locul 2 mondial de pe 11 august 2014, după performanţe incredibile în turneele de Mare Şlem.

Toate cele 3 jucătoare sînt calificate la Turneul Campioanelor, de pe 20 octombrie.

Competiţia care reuneşte top 8 WTA se desfăşoară în Singapore, iar Simona Halep este a doua româncă din istorie care se califică, după Irina Spîrlea.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (138)
magura
magura  •  05 Octombrie 2014, 16:13
Postat de ricco pe 05 Octombrie 2014, 01:16

Pai, sa fim corecti... Dupa infringerile IN SERIE pe care le-a inregistrat in fata rusoaicei si a altor tenismene de top, NICI NU MERITA SA MAI FIE PE LOCUL 2... Si cred ca, din cite "o citesc", NICI NU VA MAI FI VREODATA PE LOCUL DOI... cu mult noroc, poate pe trei.

Oi fi vreun profesionist in ale tenisului si noi habar n-aveam... Du-te tati, dute-n... :(

emalexandru
emalexandru  •  05 Octombrie 2014, 09:14

De ce o popularizati in mod continuu pe aceasta isterica,ingamfata,needucata,cu ragete de fiara turbata? Printre (multe)altele,nu doar ca nu le saluta pe colegele de teren mai in varsta,dar nici nu raspunde saluturilor adresate ei.Nu mai pot nici sa urmaresc partidele in care joaca ea,asa o scarba profunda imi provoaca.

plischi
plischi  •  05 Octombrie 2014, 07:16

un adevarat cosmar - pentru presa, pentru suporteri, pentru "nesuporteri" - i-a adus simonei satisfactii cat gasirea intr-un magazin de moda a unei bluze care sa-i placa. as fi bucuros daca la turneul in care va evolua impotriva unor plavane de aproape doi metri va dovedi ca poti fi "mic si-al dracu'" atunci cand vrei si poti.

Vezi toate comentariile (138)
Comentează