SPORTURI  »  TENIS  »  DECIZIE

E OFICIAL! Simona Halep a luat decizia în această dimineaţă! Nu va mai fi antrenată de Wim Fissette

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 noiembrie 2014 15:13

Simona Halep a anunţat că nu îşi va mai prelungi înţelegerea cu antrenorul Wim Fissette, urmînd ca din sezonul viitor să fie pregătită de altcineva. 

"Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se încheie la finalul acestui an, în urma unei decizii luate de comun acord.

A fost un an bun şi frumos. Îi mulţumesc şi îi doresc succes în continuare", a scris Simona Halep pe Facebook.

Halep a ajuns în sferturi la Australian Open fără antrenor, iar Virginia Ruzici i-a găsit repede unul, pe Wim Fissette, cel care le-a pregătit în trecut şi pe Kim Clijsters şi pe Sabine Lisicki.

Belgianul a dus-o pe Halep în finală la Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în semifinală la Wimbledon şi pe locul 2 mondial. A încheiat 2014 pe poziţia a 3-a.

Citeşte şi: "Simona, nu renunţa!" » GSP.RO prezintă 3 motive pentru care Halep nu ar trebui să se despartă de antrenorul Wim Fissette!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
merace
merace  •  06 Noiembrie 2014, 20:27

Eu banuiesc ca asa le-a fost intelegerea de la inceput, doar pe sezonul 2014. Simona nu are alte motive sa renunte la el, ca a ajutat-o sa urce mult. Dar probabil Wim Fissette are alte planuri.

sakamoto
sakamoto  •  06 Noiembrie 2014, 19:51

In urma cu mai bine de 40 de ani Stefan Kovacs, antrenor al Nationalei Frantei si apoi al marelui Ajax, obisnuia sa apuna:la fotbal se pricepe toata lumea. Valabil astazi la tenis. Toti sintem experti in tenis, mai putin Ion Tiriac si Virginia Ruzici.Chiar asa?

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Noiembrie 2014, 19:01
Postat de whiteredarad pe 06 Noiembrie 2014, 18:53

Cred ca 1. Simona Halep a gresit renuntand la Fissette. 2. Nu pot crede ca a facut-o fara sa aiba ceva ,de pus in loc. 3 . I Tiriac s-a apropiat de Simona,nu as exclude sa fie sfatuitorul ei din umbra. 4. I Tiriac este unul dintre cei mai importanti manageri-din toate timpurile- din tenis,a nu-l respecta e o prostie,a-l barfi nu are rost. 5. Simonsa Halep este stapana pe destinul ei,poate face ce vrea,dar "e mai greu sa ramai pe varf,decat sa ajungi acolo". Sa speram ca Halep nu va fi ceva de tip "Sorana Carstea'-mult talent,putin creier,ca familia ei (de aromani) nu o va influeenta prost in cariera. Succes Simona !!

era de asteptat, aromanii se considera superiori celorlalti, ei le stiu pe toate, vezi hagi si becali...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează